Τα σχόλια θα περάσουν από έγκριση πριν δημοσιευτούν.

Το Marvel’s Spider-Man 2 έσπασε ένα σημαντικό ορόσημο πωλήσεων

Μέσα σε 11 ημέρες
09 Νοεμβρίου 2023 18:41
Το Marvel’s Spider-Man 2 έσπασε ένα σημαντικό ορόσημο πωλήσεων

Η Sony συνεχίζει να δίνει στοιχεία για το Marvel’s Spider-Man 2 στη δημοσιότητα και αυτή τη φορά επικεντρώθηκε ξανά στις συνολικές πωλήσεις του τίτλου. Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, το παιχνίδι της Insomniac Games έσπασε ένα σημαντικό ορόσημο πωλήσεων μέσα σε 11 ημέρες από την κυκλοφορία του.

Κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της, η Sony επιβεβαίωσε ότι το Marvel’s Spider-Man 2 ξεπέρασε τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις στο PlayStation 5 μέσα σε 11 ημέρες. Τα κέρδη της αφορούσαν το τελευταίο τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Οκτωβρίου και κατά πάσα πιθανότητα αυτός ο αριθμός θα είναι ακόμη μεγαλύτερος σήμερα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το sequel με τον Peter Parker και τον Miles Morales πούλησε 2.5 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε 24 ώρες και έγινε το πιο γρήγορο σε πωλήσεις παιχνίδι στην ιστορία των PlayStation Studios.

Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε και ένα μεγάλο patch για το παιχνίδι και μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ. Η Insomniac Games επιβεβαίωσε ποιος είναι πλέον ο κεντρικός Spider-Man στο δικό της σύμπαν και αν κάνετε κλικ εδώ θα μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα είχε δηλώσει.

Spider-Man 2: Νέο μεγάλο patch διορθώνει τα crashes και άλλα θέματα

Την άποψή μας για το Marvel’s Spider-Man 2 μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ, όπου μέσα στο κείμενο θα βρείτε και ένα video review με τον Σάκη Καρπά και τον Γιώργο Πρίτσκα να μιλούν για την εμπειρία τους.

Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί αποκλειστικά στο PlayStation 5.