Η Insomniac Games επιβεβαίωσε ποιος είναι πλέον ο κεντρικός Spider-Man στο δικό της σύμπαν

Μετά τα γεγονότα του Marvel’s Spider-Man 2
06 Νοεμβρίου 2023 16:46
Η Insomniac Games επιβεβαίωσε ποιος είναι πλέον ο κεντρικός Spider-Man στο δικό της σύμπαν

Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί για το PlayStation 5 εδώ και αρκετές εβδομάδες και εκτός από τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε, τα πήγε πολύ καλά και εμπορικά, μιας και είναι το αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία. Τώρα, η Insomniac Games αποκάλυψε ποιος θα είναι ο κεντρικός Άνθρωπος Αράχνη στο δικό της σύμπαν, από εδώ και πέρα.

Διαβάστε παρακάτω μόνο εάν έχετε παίξει το Marvel’s Spider-Man 2.


Αν έχετε παίξει το sequel στο PS5 σίγουρα θα θυμάστε όλα αυτά που έγιναν στο τέλος, ενώ έθεσε και πολλά πράγματα για το μέλλον, αφήνοντας επίσης και κάποια ερωτήματα στους fans. Ένα από τα κύρια πράγματα που έπεσαν στο «τραπέζι» των social media ήταν για το ποιος θα είναι πλέον ο κεντρικός Spider-Man.

Μιλώντας στο Gizmodo, ο narrative director Ben Arfmann και η σεναριογράφος, Brittney Morris, έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το μέλλον του Spider-Man στο σύμπαν της Insomniac Games και επιβεβαιώσαν ότι ο κεντρικός ήρωας θα είναι πλέον ο Miles Morales.

Όταν ρωτήθηκαν αν η ομάδα το ήξερε αυτό από την αρχή, αλλά και αν ήθελε από την αρχή τον Miles Morales ως τον κύριο Spider-Man, ο Morris είπε ναι και συνέχισε λέγοντας: Πάντα το ένιωθα πολύ φυσικό και νομίζω ότι όλοι μας το πιστεύαμε ότι θα συμβεί.

Είναι μια εξέλιξη. Από την αρχή του Marvel’s Spider-Man 2 τον βλέπουμε να παλεύει με το τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Στο τέλος, είχαμε τον Miles να κουβαλάει το βάρος της σωτηρίας της πόλης, αλλά και τον Peter, όταν εκείνος δεν ήταν αρκετά δυνατός για να αντέξει τον εαυτό του σε διάφορα σημεία.  

Φυσικά, παρόλο που ο Miles θα είναι ο κεντρικός Spider-Man από εδώ και πέρα, αυτό δε σημαίνει ότι θα εξαφανιστεί ο Peter Parker. Το τι επιφυλάσσει το μέλλον αυτού του franchise θα το μάθουμε τα επόμενα χρόνια αν και όταν έρθει το Marvel’s Spider-Man 3 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται.

Tο Spider-Man 2 διένυσε ένα τρομερό λανσάρισμα και έγινε το αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία. Την άποψή μας για το Marvel’s Spider-Man 2 μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ, όπου μέσα στο κείμενο θα βρείτε και ένα video review με τον Σάκη Καρπά και τον Γιώργο Πρίτσκα να μιλούν για την εμπειρία τους.

Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί αποκλειστικά στο PlayStation 5.