Το Spider-Man 2 είναι το γρηγορότερο σε πωλήσεις παιχνίδι στην ιστορία των PlayStation Studios

Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα -εντυπωσιακά- νούμερα
23 Οκτωβρίου 2023 17:55
Το Spider-Man 2 είναι το γρηγορότερο σε πωλήσεις παιχνίδι στην ιστορία των PlayStation Studios

Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί από τις 20 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο PlayStation 5 συνεχίζοντας τις περιπέτειες των Peter Parker και Miles Morales.

Έχουν περάσει μερικά εικοσιτετράωρα από τη διαθεσιμότητά του και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας τα επίσημα στοιχεία από την πορεία του. Έτσι, όπως έγινε γνωστό, το Spider-Man 2 είναι το γρηγορότερο σε πωλήσεις παιχνίδι στην ιστορία των PlayStation Studios.

Πιο συγκεκριμένα, το Spider-Man 2 πούλησε μέσα σε 24 ώρες πάνω από 2.5 εκατομμύρια τεμάχια, και αυτό το κάνει το γρηγορότερο παιχνίδι σε πωλήσεις μέσα σε μία ημέρα, στην ιστορία του PlayStation. Η ανακοίνωση αυτή ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του PlayStation στο Χ, το οποίο θέλησε να ευχαριστήσει τους fans που αγκάλιασαν το πόνημα της Insomniac Games.

Ευχάριστα νέα, φίλοι του Spider-Man! Το Marvel’s Spider-Man 2 του PS5 έχει πουλήσει περισσότερες από 2.5 εκατομμύρια μονάδες μέσα σε 24 ώρες.

Ο τίτλος, όπως σας ενημερώσαμε και πριν από μερικές ώρες τα πήγε περίφημα και στο Ηνωμένο Βασίλειο και μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ. Επίσης, σήμερα ανεβάσαμε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο στο InFeRnoBraVeHeart, όπου σας δίνουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε πολλά καλούδια του Spider-Man 2, αλλά και ένα ψηφιακό αντίτυπο. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ.

Η Insomniac Games επιβεβαίωσε ότι θα φέρει σύντομα ένα πολυπόθητο χαρακτηριστικό που θέλουν οι παίκτες. Την άποψή μας για το Marvel’s Spider-Man 2 μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ, όπου μέσα στο κείμενο θα βρείτε και ένα video review με τον Σάκη Καρπά και τον Γιώργο Πρίτσκα να μιλούν για την εμπειρία τους.

Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί αποκλειστικά στο PlayStation 5.