Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το Resident Evil 4 remake στα iPhone 15 Pro!

Και είναι πολύ κοντά η κυκλοφορία του
07 Νοεμβρίου 2023 14:13
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το Resident Evil 4 remake στα iPhone 15 Pro!

Η Capcom ανακοίνωσε και επίσημα πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το remake του Resident Evil 4 στις συσκευές της Apple. Μέσα από ένα δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε ότι οι χρήστες των iPhone, iPad και Mac θα μπορούν να απολαύσουν την περιπέτεια του Leon S. Kennedy προς τα τέλη του Δεκεμβρίου.

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο κατά την εορταστική περίοδο, αλλά πλέον έχουμε την τελική ημερομηνία. Έτσι, εάν έχετε iPad τελευταίας γενιάς, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, καθώς και Macs θα μπορείτε να παίξετε το επιτυχημένο survival horror παιχνίδι από τις 20 Δεκεμβρίου. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο τίτλος θα υποστηρίζει το MetalFX upscale της Apple που θα βελτιώνει πάρα πολύ την απόδοση.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Capcom από το Λονδίνο.

Λονδίνο, 7 Νοεμβρίου 2023. Η Capcom ανακοινώνει ότι το επιτυχημένο Resident Evil 4 θα καταφθάσει στις νεότερες Apple συσκευές στις 20 Δεκεμβρίου του 2023. Ετοιμαστείτε να ζήσετε το φόβο αυτού του υπερσύγχρονου τίτλου τρόμου και επιβίωσης από την παλάμη του χεριού σας με το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max. Η reimaging έκδοση του κλασσικού παιχνιδιού του 2005 θα γίνει επίσης διαθέσιμη σε iPad και Mac με τσιπ M1 ή νεότερο.

Παράλληλα θα κυκλοφορήσει και το Separate Ways, το story DLC με την Ada Wong σε μια μυστική αποστολή που επεκτείνει την περιπέτεια.

Το Resident Evil 4 θα κοστίζει 59.99 δολάρια δηλαδή κάπου στα 60 ευρώ στη χώρα μας, ενώ θα υπάρξουν και κάποια DLC πακέτα που θα φτάνουν τα 19.99 δολάρια και θα ξεκινούν από τα 2.99 δολάρια. Μάλιστα, οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν και κάποια όπλα σε ένα ειδικό πακέτο που η τιμή τους θα ανέρχεται στα 9.99 δολάρια.

Μάθαμε τις πωλήσεις των πιο πρόσφατων Resident Evil παιχνιδιών

Να σας υπενθυμίσουμε, επίσης, ότι στα iPhone 15 Pro, Mac και iPad θα καταφθάσει και το Resident Evil Village, το οποίο μάθαμε εχθές ότι θα κοστίζει 39.99 δολάρια και αν κάποιος θέλει να αγοράσει και το Winter’s Expansion Pack, τότε θα χρειαστεί να πληρώσει έξτρα 19.99 δολάρια.

Μπορείτε να κάνετε pre-order το Resident Evil 4 πατώντας εδώ.

Το Resident Evil 4 remake θα κυκλοφορήσει σε iPhone, iPad και Mac στις 20 Δεκεμβρίου.