Τα PlayStation χάνουν ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιούσαν αρκετοί παίκτες

Τίτλοι τέλους για το Twitter
07 Νοεμβρίου 2023 07:57
Τα PlayStation χάνουν ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιούσαν αρκετοί παίκτες

Η Sony ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα οι χρήστες των PlayStation 4 και PlayStation 5 δε θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, σε λίγες μέρες από σήμερα πρόκειται να σταματήσει η υποστήριξη του X (πρώην Twitter) μέσα από τις εν λόγω κονσόλες.

Η Sony ανακοίνωση ότι η υποστήριξη θα τελειώσει στις 13 Νοεμβρίου και αυτό σημαίνει ότι από εκείνη τη μέρα δε θα μπορείτε να δημοσιεύετε τα trophies, τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας στο X απευθείας από την κονσόλα σας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Sony μέσα από το playstation.com

Από τις 13 Νοεμβρίου 2023, η ενσωμάτωση με το X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter) δεν θα λειτουργεί πλέον στις κονσόλες PlayStation 5 και PlayStation 4. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα προβολής οποιουδήποτε περιεχομένου που έχει δημοσιευτεί στο X στο PS5/PS4, καθώς και τη δυνατότητα δημοσίευσης και προβολής περιεχομένου, τροπαίων και άλλων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον τρόπο παιχνιδιού στο X απευθείας από το PS5/PS4 (ή σύνδεσης ενός λογαριασμού X για να το κάνετε).  

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να μοιράζεστε το περιεχόμενό σας από τα PS4 και PS5. Αν έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή του PlayStation στο τηλέφωνό σας θα έχετε τη δυνατότητα να ανεβάζετε από εκεί όσον αφορά το PS5 περιεχόμενο, ενώ αν είστε κάτοχοι του PS4 μέσα από την εφαρμογή ShareFactory.

Η Sony, λοιπόν, δίνει μια λύση, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο άμεση όσο ήταν η υποστήριξη απευθείας από τις κονσόλες της.