Το PlayStation θέλει να ψηφίσετε το καλύτερο παιχνίδι του PS5 για τον Μάρτιο

Ποιο ήταν το δικό σας αγαπημένο;
01 Απριλίου 2024 17:31
Το PlayStation θέλει να ψηφίσετε το καλύτερο παιχνίδι του PS5 για τον Μάρτιο

Το PlayStation ξεκίνησε μία ακόμη ψηφοφορία στο επίσημο blog του που έχει την ονομασία “Players’ Choice March 2024”, στην οποία καλεί το κοινό να ψηφίσει το δικό του αγαπημένο παιχνίδι του Μαρτίου.

Ο Μάρτιος ήταν πραγματικά γεμάτος από νέα παιχνίδια στο PlayStation και η Sony θέλει να δώσετε την ψήφο σας στο δικό σας αγαπημένο. Η εταιρία γράφει μεταξύ άλλων: Ο Μάρτιος πρωτοστάτησε στην εξερεύνηση νέων τόπων, πολιτισμών και franchise. Από οδικά ταξίδια και μεγάλες πεζοπορίες μέχρι και φουτουριστική τεχνολογία, ποια διαδρομή ήταν η κορυφαία για εσάς;

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στο τέλος κάθε μήνα, το PlayStation.Blog θα ανοίγει μια ψηφοφορία όπου θα μπορείτε να ψηφίσετε το καλύτερο νέο παιχνίδι που κυκλοφόρησε εκείνο τον μήνα. Αφού ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, γίνεται η καταμέτρηση  και η Sony θα ανακοινώνει τα αποτελέσματα στα social media, αλλά και στο επίσημο site της.

Στη λίστα του Μαρτίου, λοιπόν, θα βρείτε παιχνίδια όπως το Alone in the Dark, το Dragon’s Dogma 2, το Rise of the Ronin, το Contra: Operation Galuga, το As Dusk Falls και πολλά άλλα.

Η λίστα περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια:

Alone in the Dark

As Dusk Falls

Contra: Operation Galuga

Dragon's Dogma 2

Grandia HD Collection

Hi-Fi Rush

MLB The Show 24

Open Roads

Outcast - A New Beginning

Rise of the Ronin

Star Wars: Battlefront Classic Collection

The Outlast Trials

Unicorn Overlord

What the Golf?

WWE 2K24

Εσείς ποιο θα ψηφίσετε; Πείτε μας στα σχόλια!