Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο expansion των Pokémon Scarlet και Pokémon Violet

Και θα καταφθάσουν σύντομα
03 Νοεμβρίου 2023 00:01
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο expansion των Pokémon Scarlet και Pokémon Violet

Η The Pokémon Company αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του 2ου μεγάλου expansion των Pokémon Scarlet και Pokémon Violet. Ο λόγος γίνεται για το The Indigo Disk που είναι το 2ο μέρος του The Hidden Treasures of Area Zero DLC, το οποίο όπως αποκάλυψε η εταιρία των Pokemon θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον Δεκέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να το περιμένετε στο Nintendo eShop στις 14 Δεκεμβρίου. Το The Indigo Disk λαμβάνει χώρα σε μία ακαδημία την Blueberry και είναι ένα σχολείο στη μέση ενός ωκεανού, όπου εσείς θα πάρετε τον έλεγχο ενός μαθητή και καλείστε να το εξερευνήσετε.

Με το πρώτο expansion, αλλά και με το δεύτερο, η Nintendo προσθέτει περίπου 230 Pokémon, μαζί με το νέο Legendary το Ogerpon, αλλά και τα Okidogi, Munkidori και Fezandipiti. Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι και τα δύο expansions είναι μέρος του The Hidden Treasure of Area Zero DLC και θα μπορείτε να προμηθευτείτε και τα δύο μέρη μαζί.

Το The Indigo Disk DLC των Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 14 Δεκεμβρίου.

 

Tags: