Η Nintendo φέρνει τρία retro παιχνίδια στο Nintendo Switch για το Halloween (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τους συνδρομητές του Nintendo Switch Online
31 Οκτωβρίου 2023 12:09
Η Nintendo φέρνει τρία retro παιχνίδια στο Nintendo Switch για το Halloween (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nintendo θα σας δώσει τη δυνατότητα από σήμερα να παίξετε τρία ακόμη retro παιχνίδια στο Nintendo Switch σας. Πιο συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία φέρνει τρεις τίτλους από τα παλιά, αλλά για να τους παίξετε θα χρειαστεί να είστε συνδρομητές στην υπηρεσία της Nintendo Switch Online.

Μιας που βρισκόμαστε ακριβώς στο Halloween, η Nintendo θέλει να σας μεταφέρει στο κάστρο του  Δράκουλα με το Castlevania Legends, το οποίο είχε κυκλοφορήσει για το Game Boy το 1998 με κεντρική πρωταγωνίστρια την Vampire Hunter Sonia Belmont.

Όσον αφορά τα παιχνίδια του NES, η Nintendo φέρνει το Devil World, στο οποίο παίρνετε τον έλεγχο του Tamagon, ο οποίος πρέπει να νικήσει το κακό λύνοντας γρίφους.

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του NES για τους Nintendo Switch Online συνδρομητές είναι το The Mysterious Murasame Castle, του οποίου υ σύνοψη αναφέρει: Μια μυστηριώδης δύναμη έχει αρχίσει να αναλαμβάνει τον έλεγχο του Κάστρου του Μουρασάμε και των εδαφών του. Κάθε άρχοντας σε τέσσερα γειτονικά κάστρα έχει μια σφαίρα εξουσίας, που τους επιτρέπει να καλούν στρατούς από νίντζα και να προκαλούν τον όλεθρο στα χωριά. Ο Takamaru, ένας γενναίος ξιφομάχος σαμουράι, έχει σταλεί για ερευνήσει όλα αυτά που γίνονται. Πρέπει να διεισδύσει και στα τέσσερα κάστρα και να νικήσει τους άρχοντες πριν πάρει το δρόμο για το κάστρο Murasame.

Τα τρία retro παιχνίδια είναι ήδη διαθέσιμα στο Nintendo Switch για τους “Online” συνδρομητές.