Spider-Man 2: H Insomniac εξηγεί γιατί λείπει ο Wolverine και απαντά αν είναι από το ίδιο σύμπαν

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον game director, Bryan Intihar
29 Οκτωβρίου 2023 17:04
Spider-Man 2: H Insomniac εξηγεί γιατί λείπει ο Wolverine και απαντά αν είναι από το ίδιο σύμπαν

Το επόμενο παιχνίδι της Insomniac Games μετά το Marvel's Spider-Man 2 θα είναι το "Marvel's Wolverine" για το οποίο δεν έχουμε δει κάτι πέρα από ένα teaser πριν από δύο χρόνια. 

Κάποιοι fans περίμεναν να υπάρχει κάποια σύνδεση του Peter Parker ή του Miles Morales με τον James Howlett aka "Wolverine" ή έστω κάποια αναφορά εντός του Spider-Man 2. Ωστόσο ο Wolverine δεν εμφανίζεται στο sequel παρά το ότι υπάρχουν αμέτρητα easter eggs και κάποιοι παίκτες περίμεναν να υπάρχει έστω και ένα καλά κρυμμένο easter egg. 

Την εξήγηση γιατί λείπει ο Wolverine έδωσε ο creative director του Spider-Man 2, Bryan Intihar. Συγκεκριμένα μίλησε στην εκπομπή Kinda Funny και είπε τα εξής: 

"Αποφασίστηκε να μην το κάνουμε. ότι προσπαθώ να φτιάξω τον Spider-Man, σαν να μαθαίνω μόλις τώρα να προσπαθώ να κάνω τον Spider-Man, να απογειώσω τον Spider-Man, ενώ υπάρχει ένα άλλο πράγμα της Marvel που προσπαθώ να κάνω... Νομίζω ότι για εμάς είναι κάτι όπως λέμε 'Ας αφήσουμε αυτή την ομάδα να μαγειρέψει'. Ας τους αφήσουμε να μαγειρέψουν. Αφήστε τους να κάνουν το παιχνίδι που θέλουν να κάνουν. Και ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή ας τους αφήσουμε να κάνουν το δικό τους και το παιχνίδι θα είναι υπέροχο".

Παράλληλα, ο Intihar επιβεβαίωσε ότι μπορεί να μην συναντιούνται σε αυτόν τον τίτλο, αλλά σίγουρα συνυπάρχουν στο ίδιο σύμπαν, αυτό του Earth-1048. 

Πάντως, το Spider-Man 2 διένυσε ένα τρομερό λανσάρισμα και έγινε το αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία. 

Η Insomniac Games επιβεβαίωσε ότι θα φέρει σύντομα ένα πολυπόθητο χαρακτηριστικό που θέλουν οι παίκτες. Την άποψή μας για το Marvel’s Spider-Man 2 μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ, όπου μέσα στο κείμενο θα βρείτε και ένα video review με τον Σάκη Καρπά και τον Γιώργο Πρίτσκα να μιλούν για την εμπειρία τους.

Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί αποκλειστικά στο PlayStation 5.