Κυκλοφορεί το Alan Wake 2 - Δείτε ένα νέο βίντεο για το horror κομμάτι του τίτλου

Επιστροφή στο Dark Place με τον Alan Wake και την Remedy
27 Οκτωβρίου 2023 10:33
Κυκλοφορεί το Alan Wake 2 - Δείτε ένα νέο βίντεο για το horror κομμάτι του τίτλου

Διαθέσιμο είναι από σήμερα το Alan Wake 2 στα ψηφιακά καταστήματα των PlayStation, Xbox και Epic Games Store, μιας και δεν υπάρχει προς το παρόν retail κυκλοφορία.

Ο survival horror τίτλος της Remedy έχει καταφέρει ήδη από χθες να προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο του gaming, μιας και τα πρώτα reviews το καθιστούν ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2023 και ένα σημείο αναφοράς για το horror genre. 

Ωστόσο, η Remedy λίγο πριν κυκλοφορήσει το φιλόδοξο sequel του Alan Wake, κυκλοφόρησε το 6ο και τελευταίο επεισόδιο των behind the scenes βίντεο για την ανάπτυξή του. Σε αυτό εστιάζει στo κομμάτι του τρόμου του Alan Wake 2 και πως προσέγγισε το είδος του τρόμου και τον σχεδιασμό του, ενώ οι συντελεστές του μιλούν και για την αντίληψη της Remedy στο horror genre. 

Δείτε το 6ο και τελευταίο BTS video του Alan Wake 2:

Να υπενθυμίσουμε πως απόψε στις 23:45 στο Twitch κανάλι μας ο Σάκης Καρπάς θα παίξει τις πρώτες ώρες του Alan Wake 2 σε ένα livestream που δεν πρέπει να χάσετε. Επίσης μπορείτε να πατήσετε εδώ και να μάθετε περισσότερα για το post-launch περιεχόμενου του τίτλου. 

Το Alan Wake II κυκλοφορεί για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.