Το Alan Wake 2 είναι το πιο γρήγορο σε πωλήσεις παιχνίδι της Remedy

Πλέον ξέρουμε πόσο έχει πουλήσει από τότε που κυκλοφόρησε
16 Φεβρουαρίου 2024 12:10
Το Alan Wake 2 είναι το πιο γρήγορο σε πωλήσεις παιχνίδι της Remedy

Η Remedy αποκάλυψε τις συνολικές πωλήσεις του Alan Wake 2 και πλέον μάθαμε ότι το παιχνίδι είναι το πιο γρήγορο σε πωλήσεις στην ιστορία της εταιρίας. Όπως όλα δείχνουν, το sequel, το οποίο περίμεναν οι fans πάρα πολλά χρόνια γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με πωλήσεις που ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο σε αντίτυπα. 

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των πιο πρόσφατων οικονομικών αποτελεσμάτων της, η Remedy Games ανακοίνωσε για πρώτη φορά, ότι το Alan Wake 2 έχει πουλήσει 1.3 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως από τότε που κυκλοφόρησε σε PC, Xbox και PlayStation κονσόλες. 

Ακολουθούν οι δηλώσεις της εταιρίας: 

Το Alan Wake 2 κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023 κερδίζοντας βαθμολογία 89/100 στο Metacritic κατά την κυκλοφορία του. Σήμερα, η Remedy Entertainment Plc ("Remedy") ανακοινώνει ότι το Alan Wake 2 πούλησε 1 εκατομμύριο μονάδες μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου του 2023, ενώ ο αριθμός μεγάλωσε στα 1.3 εκατομμύρια μονάδες μεχρι τις αρχές του Φεβρουαρίου. Το Alan Wake 2 είνα το πιο γρήγορο παιχνίδι σε πωλήσεις της Remedy μέχρι στιγμής. 

Στα πρόσφατα The Game Awards, όντας ένα από τα φαβορί με τις περισσότερες υποψηφιότηρες, το Alan Wake 2, έφυγε από τη σκηνή με τρία βραβεία στις εξής κατηγορίες: Best Game Direction, Best Narrative και Best Art Direction. Η Remedy έχει ανακοινώσει ότι θα φέρει στο παιχνίδι και δύο story expansions με τίτλο "Night Springs" και "The Lake House", αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσουν. 

Το Alan Wake 2 κυκλοφορεί ήδη για PC, PlayStation και Xbox κονσόλες.