Δεν πρέπει να χάσετε αυτό το δωρεάν παιχνίδι που μοιάζει με το Resident Evil 4!

Διαθέσιμα τα νέα δωρεάν παιχνίδια της Epic Games
26 Οκτωβρίου 2023 18:01
Δεν πρέπει να χάσετε αυτό το δωρεάν παιχνίδι που μοιάζει με το Resident Evil 4!

Από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από απίθανο survival horror παιχνίδι, το οποίο μοιάζει με το πασίγνωστο Resident Evil 4 και που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Πιο συγκεκριμένα, η Epic Games ενημέρωσε την Free Games κατηγορία του Epic Games Store και σας κάνει δώρο σήμερα δύο παιχνίδια για τον υπολογιστή σας.

Το πρώτο και πιο σημαντικό παιχνίδι της εβδομάδας είναι το The Evil Within 2, το sequel του The Evil Within που βρισκόταν δωρεάν μέχρι σήμερα. Πρόκειται για τη συνέχεια του πονήματος της Tango Gameworks με τον ντετέκτιβ Sebastian να προσπαθεί να σώσει στην κόρη του. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να γυρίσει πίσω στον εφιαλτικό κόσμο και να πολεμήσει με ό,τι μπορεί για να επιβιώσει.

Από την άλλη, το δεύτερο παιχνίδι που θα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν, είναι το Tandem: a Tale of Shadows της Monochrome Paris. Πρόκειται για ένα action adventure παιχνίδι με αρκετούς γρίφους -για τους λάτρεις του είδους-, όπου θα πάρετε τον έλεγχο της Emma που θέλει να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του διάσημου μάγου Thomas Kane.

Κατεβάστε το The Evil Within 2 πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το Tandem: a Tale of Shadows από εδώ.

Οι δύο παραπάνω τίτλοι θα βρίσκονται διαθέσιμοι μέχρι την επόμενη Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.