Παίξτε το Diablo IV για 10 ώρες δωρεάν!

Νέα παιχνίδια στο Free Play Days της Microsoft
19 Οκτωβρίου 2023 19:54
Παίξτε το Diablo IV για 10 ώρες δωρεάν!

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα μπορείτε να παίξετε για λίγες ώρες το Diablo IV και άλλα παιχνίδια του Xbox, εάν είστε συνδρομητές στο Xbox Game Pass ή και όχι. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία φέρνει νέα παιχνίδια στο “Free Play Days”, όπου δίνει τη δυνατότητα οι συνδρομητές της υπηρεσίας να δοκιμάσουν χωρίς κάποια έξτρα χρέωση μερικά παιχνίδια.

Αναλυτικότερα, όλοι οι κάτοχοι Xbox κονσόλας θα μπορούν να παίξουν για 10 ώρες το Diablo IV της Blizzard από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 22 του μήνα, χωρίς να χρειάζεται να είναι συνδρομητές στο Xbox Game Pass.

Από την άλλη, όσοι είναι συνδρομητές στα Xbox Game Pass Core και Xbox Game Pass Ultimate θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν την ίδια ημερομηνία τα NBA 2K24, Lawn Mowing Simulator και Hokko Life.

Ακολουθούν οι δηλώσεις της Microsoft:

Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινάει το νέο Free Play Days. Το Diablo IV θα είναι ξεκλειδωμένο για αυτές τις ημέρες, αλλά ο χρόνος περιορίζεται στις 10 ώρες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να κατεβάσετε και να παίξετε το Diablo IV ή τα παραπάνω παιχνίδια είναι να μεταβείτε στην ενότητα Subscriptions και έπειτα να βρείτε μέσα από το κατάστημα του Xbox την κατηγορία Free Play Days.

Μάλιστα, όλα τα παραπάνω παιχνίδια έχουν λάβει και μία έκπτωση σε περίπτωση που θέλετε να τα αγοράσετε εάν σας άρεσαν.

Εμείς παίξαμε τον Ιούνιο το παιχνίδι της Blizzard και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας πατώντας εδώ. Μεταξύ άλλων, είχαμε αναφέρει τα εξής:

Το Diablo IV είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για το καλοκαίρι και σίγουρα το πιο εθιστικό RPG που έπαιξα τα τελευταία χρόνια. Η κλασσική συνταγή της Blizzard επιστρέφει άκρως αναβαθμισμένη με πολλές νέες πινελιές που κάνουν το gameplay εθιστικό και κρατάει τον παίκτη για ώρες μπροστά από την οθόνη του. Ο τίτλος είναι πραγματικά τεράστιος, έχει πάρα πολύ περιεχόμενο που θα βγάλει τα χρήματα που δώσατε ή θα δώσετε και με το παραπάνω. Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα κεφάλαια του franchise και βρίσκεται εκεί ψηλά μαζί με το Diablo II. Το co-op και το cross-platform είναι μία ευχάριστη προσθήκη, ενώ αν ψάχνατε έναν τίτλο για να παίξετε με την παρέα σας τώρα το καλοκαίρι, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Το προτείνω επίσης και σε εκείνους που θέλουν να μάθουν για πρώτη φορά τι εστί Diablo.

Για την ιστορία, το Diablo IV είναι διαθέσιμο από τις αρχές του Ιουνίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, προσφέροντας cross-platform play και cross-progression, καθώς και co-op για έως και τέσσερις παίκτες, με την επιλογή για couch co-op δύο παικτών στις κονσόλες.