Θέλετε να ξαναπαίξετε το Alan Wake; Μπορείτε να το κάνετε στα γρήγορα μέσω του Fortnite

Παίξτε τη σύνοψή του “δωρεάν“ πριν έρθει το Alan Wake 2
18 Οκτωβρίου 2023 23:06
Θέλετε να ξαναπαίξετε το Alan Wake; Μπορείτε να το κάνετε στα γρήγορα μέσω του Fortnite

Μια πανέξυπνη ιδέα είχαν οι Epic Games και Remedy Entertainment για την προώθηση του Alan Wake 2, η οποία γίνεται μέσα από τον ολοένα αναπτυσσόμενο κόσμο του Fortnite. 

Πρόκειται για ένα crossover παιχνιδιών που δεν ξανα έγινε ποτέ καθώς μπορείτε να παίξετε μια σύνοψη του Alan Wake μέσα από το Fortnite. Ναι, καλά διαβάσατε το "Alan Wake Flashback" είναι ένα "νησί" στο Fortnite που αναπαριστά το πρώτο Alan Wake και προσφέρει μια διαδραστική εμπειρία, όπου ξαναζείτε τα πιο σημαντικά γεγονότα του, χωρίς να έχετε το άγχος του να σας κυνηγούν οι Taken. 

Όπως αναφέρει και ο creative director και δημιουργός του τίτλου, Sam Lake: "Ίσως αυτό να δώσει το έναυσμα σε νεαρότερες γενιές να ενδιαφερθούν για το Alan Wake και ίσως αν πετύχει αρκετά να αποκτήσουμε και εμείς τον δικό μας χορό στο παιχνίδι". 

Υπάρχουν πολλά βασικά assets του Alan Wake όπως η μουσική του Petri Alanko, πολλές τοποθεσίες που έγιναν remade με την Unreal Engine όπως το Bird Leg Cabin και το Hartman's Lodge, που δίνουν μια μείξη της καρτουνίστικης αίσθησης του Fortnite με τα πρωτότυπα γραφικά της Remedy. Μάλιστα, φρόντισαν να ηχογραφήσουν μερικές νέες ατάκες με τον Matthew Porretta όντας ο voice actor του Alan Wake. 

Σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε το Alan Wake Flashback αναζητήστε το "νησί" του με τον κωδικό: 3426-5561-3374. 

Το Alan Wake II θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.