Ξεχάστε το Gollum – Το νέο King Kong παιχνίδι διεκδικεί τον τίτλο του χειρότερου του 2023

«Απάτη» το χαρακτηρίζουν στα social media
17 Οκτωβρίου 2023 23:58
Ξεχάστε το Gollum – Το νέο King Kong παιχνίδι διεκδικεί τον τίτλο του χειρότερου του 2023

Αν σας έλειψαν τα καταστροφικά movie tie-ins της γενιάς του Xbox 360 και του PS3, όπως το περίφημο Thor: God of Thunder, το 2023 σίγουρα ήρθε να σας καλύψει, εξιλεώνοντας το είδος. Συγκεκριμένα, μετά το The Lord of the Rings: Gollum που οδήγησε στην απόσυρση της Daedalic Entertainment από την ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών, αποσπώντας 37/100 μέσο όρο στο Opencritic, τώρα έχουμε νέο διεκδικητή για τον τίτλο του «χειρότερου παιχνιδιού του 2023».

Γνωρίστε το Skull Island: Rise of Kong, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα για τα PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Nintendo Switch από την ομάδα ανάπτυξης IguanaBee. Ο τίτλος έχει γίνει viral στα social media, με κλιπάκια του να έχουν εκατομμύρια προβολές, αφού μοιάζει με shovelware απάτες που βλέπουμε πολλές φορές στα app stores των κινητών ή στα άδυτα του Steam.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του X με παρατσούκλι @RickDaSquirrel αποφάσισε να επενδύσει τα $40 που ζητούσε ο τίτλος και έμεινε σοκαρισμένος με αυτό που αντίκρισε, μοιράζοντας διάφορα στιγμιότυπα. Από τους παντελώς άδειους κόσμους, στα animations που λείπουν με εχθρούς να κάνουν πατινάζ, από τα τρομερά χαμηλά FPS και το κάκιστο σύστημα μάχης που δεν έχει καμία αίσθηση βάρους, μέχρι τα οριακά επιτηδευμένα κακόγουστα cutscenes, το Skull Island: Rise of Kong μοιάζει τόσο κακό που γίνεται καλό!

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όποτε απλά σας αφήνουμε να δείτε και μόνοι σας τα viral βίντεο.

Tags: