Mortal Kombat 1: Δείτε εν δράσει τον πρώτο επιπλέον χαρακτήρα που θα έρθει στο παιχνίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στον επόμενο μήνα
15 Οκτωβρίου 2023 23:16
Mortal Kombat 1: Δείτε εν δράσει τον πρώτο επιπλέον χαρακτήρα που θα έρθει στο παιχνίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Mortal Kombat 1 ετοιμάζεται να υποδεχθεί και επίσημα τον πρώτο του επιπρόσθετο χαρακτήρα: τον Omni-Man, από την επιτυχημένη σειρά κόμικς και κινουμένων σχεδίων Invincible. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης NetherRealm Studios έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη New York Comic-Con 2023. Αυτό δείχνει τον Omni-Man σε δράση, καθώς εξαπολύει τις βίαιες και αιματηρές κινήσεις του σε διάφορους αντιπάλους από το σύμπαν του Mortal Kombat.

Ο Omni-Man, με τη φωνή του J.K. Simmons, είναι ο πατέρας του Invincible, ενός νεαρού υπερήρωα που ανακαλύπτει την εξωγήινη κληρονομιά του και τα σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος του πατέρα του. Ο Omni-Man είναι μέλος της φυλής των Viltrumite, ενός ισχυρού και αδίστακτου είδους που επιδιώκει να κατακτήσει και να υποδουλώσει άλλους πλανήτες. Οι ικανότητες του Omni-Man περιλαμβάνουν υπερδύναμη, ταχύτητα, ενισχυμένες αισθήσεις, καθώς και τη δυνατότητα να πετάει.

Το trailer περιλαμβάνει αρκετές αναδρομές σε μερικές από τις πιο βίαιες και σοκαριστικές στιγμές της σειράς Invincible και φυσικά παρουσιάζει ένα από τα Fatalities του Omni-Man, στο οποίο συνθλίβει το κρανίο του αντιπάλου του με τα γυμνά του χέρια, με τα μάτια να πετάγονται έξω και το αίμα να χύνεται παντού.

Ο Omni-Man είναι ο πρώτος από τους έξι νέους DLC χαρακτήρες που θα αποτελέσουν μέρος του Kombat Pack 1 για το Mortal Kombat 1. Οι άλλοι χαρακτήρες περιλαμβάνουν τον Homelander από το The Boys, τον Peacemaker από το Suicide Squad και τους Quan Chi, Ermac και Takeda από προηγούμενα παιχνίδια Mortal Kombat. Το Kombat Pack 1 θα περιλαμβάνει επίσης νέα skins, stages και fatalities για το υπάρχον roster.

Ο Omni-Man αναμένεται να φτάσει στο Mortal Kombat 1 το Νοέμβριο. Ακολουθεί το εν λόγω trailer.