Αυτό το horror παιχνίδι είναι ακραία τρομακτικό και αν ουρλιάξετε ξεκινά από την αρχή!

Δείτε gameplay πλάνα
14 Οκτωβρίου 2023 20:41
Αυτό το horror παιχνίδι είναι ακραία τρομακτικό και αν ουρλιάξετε ξεκινά από την αρχή!

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα social media ένα horror παιχνίδι που βασίζεται σε μια ασυνήθιστη ιδέα, η οποία μπορεί να κορυφώσει το άγχος.

Ο λόγος γίνεται για το "DON'T SCREAM", μια ανατριχιαστική εμπειρία τρόμου που φιλοδοξεί να σας κρατήσει στην άκρη της καρέκλας σας. Πρόκειται για ένα σχετικά σύντομο σε διάρκεια παιχνίδι, το οποίο αναπτύχθηκε από δύο indie developers με τη χρήση της Unreal Engine 5.

Εικαστικά αντλεί έμπνευση από το found footage βιντεοκαμερών της δεκαετίας του '90. Έτσι, υιοθετεί μια άκρως ρεαλιστική προοπτική, η οποία είναι σα να κρατάτε μια action κάμερα στο χέρι, σαν αυτές δηλαδή που κουβαλάνε πολλές φορές οι airsoft παίκτες ή οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ.

Το concept του παιχνιδιού ακούγεται παραπλανητικά απλό: Πρέπει να διασχίσετε ένα στοιχειωμένο δάσος για 18 λεπτά, χωρίς να ενδώσετε στην παρόρμηση να ουρλιάξετε. Αν ουρλιάξετε, το παιχνίδι κάνει αυτόματα restart! Βέβαια, όπως θα συνειδητοποιήσουν γρήγορα οι παίκτες, ο χρόνος προχωράει μόνο με την κίνησή τους, και σε κάθε γωνιά καραδοκούν φρικαλέα σκηνικά που μπορούν άμεσα να εκτοξεύσουν τους παλμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το DON'T SCREAM κάνει χρήση ενός καινοτόμου συστήματος για το μικρόφωνο που ανιχνεύει τις φωνητικές αντιδράσεις των παικτών. Έτσι, ενώ οι παίκτες μπορούν να συνομιλούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μια φωνή που είναι δυνατότερη από ένα απαλό μουρμουρητό κινδυνεύει να τερματίσει πρόωρα το ταξίδι τους.

Το DON'T SCREAM αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα εντός του 2023 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μέχρι τότε, μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσα από τον player που ακολουθεί!