Το νέο πακέτο του PlayStation 5 ίσως σας ενδιαφέρει

Γνωρίστε το νέο bundle
12 Οκτωβρίου 2023 00:02
Το νέο πακέτο του PlayStation 5 ίσως σας ενδιαφέρει

Η Sony ετοιμάζεται να φέρει ένα νέο bundle για το PlayStation 5, το οποίο ίσως σας ενδιαφέρει αν είστε λάτρεις του Call of Duty. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία έκανε γνωστό ότι αυτόν τον Νοέμβριο θα καταφθάσει ένα νέο πακέτο για την κονσόλα της που θα έχει μέσα και το Call of Duty: Modern Warfare 3.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν πρόκειται για το νέο PlayStation 5 “Slim” που παρουσιάστηκε πριν από μερικές ώρες ή εάν πρόκειται για το κλασσικό PS5 μοντέλο, αλλά αυτό θα το μάθουμε τον επόμενο καιρό. Επίσης, η εταιρία δεν γνωστοποίησε αν πρόκειται για το μοντέλο με τη μονάδα αναπαραγωγής δίσκου ή την Digital έκδοση της κονσόλας.

Μάλιστα, το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι αυτό το πακέτο θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη την ίδια ημέρα με το Call of Duty: Modern Warfare 3, δηλαδή στις 10 Νοεμβρίου. Η Sony ανακοίνωσε το νέο bundle μέσα από τον επίσημο ευρωπαϊκό λογαριασμό του PlayStation στο X και δυστυχώς δεν έδωσε άλλες πληροφορίες, όπως είναι η τιμή του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Modern Warfare 3 θα περιλαμβάνει 16 χάρτες που έγιναν remastered: Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass, και Wasteland.

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 10 Νοεμβρίου. Οι προπαραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει ήδη στα επίσημα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών και στα Steam και Battle.Net.