To FPS mod του Mortal Kombat 1 είναι η τέλεια λύση για να σας πιάσει ναυτία

Fatality στα στομάχια σας!
02 Οκτωβρίου 2023 16:12
To FPS mod του Mortal Kombat 1 είναι η τέλεια λύση για να σας πιάσει ναυτία

Ένας modder με το διαδικτυακό παρατσούκλι "ermaccer" αποφάσισε να δώσει μια νέα προοπτική στο Mortal Kombat 1 που μόλις κυκλοφόρησε, ενσωματώνοντας ένα first-person mode. Μέσα από το ειδικό mod του, οι παίκτες μπορούν πλέον να βιώσουν τη βίαιη δράση του παιχνιδιού από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Ωστόσο, το αίμα και οι διαμελισμοί δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να σας…ανακατέψει.

Ο ermaccer παρουσίασε το mod του με μέσα από ένα ικανοποιητικής διάρκειας βίντεο στο YouTube. Το concept είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον, αλλά ταυτόχρονα το αποτέλεσμα είναι πραγματικά αποπροσανατολιστικό. Οι γρήγορες περιστροφές και οι κινήσεις μπορούν εύκολα να οδηγήσουν σε αίσθηση ζάλης, με πολλούς στα social media να κάνουν συγκρίσεις με τον ίλιγγο που αισθάνθηκαν με το παρόμοιο mod πρώτου προσώπου του Spider-Man Remastered.

Πέρα από την πιθανή ναυτία όμως, το mod δεν παύει να είναι πολύ ιδιαίτερο, προσφέροντας μια βαθύτερη ματιά στους μηχανισμούς και τις λεπτομέρειες του Mortal Kombat 1. Για παράδειγμα, μια αποκάλυψη είναι ότι το τηλέφωνο του Johnny Cage παραμένει ενεργό κατά τη διάρκεια των Kameo κινήσεων, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί να κάνει scrolling στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντί να βιντεοσκοπεί τη δράση.

Το mod θα σας κάνει επίσης να εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο τα ανατριχιαστικά Fatalities του παιχνιδιού, τα οποία, παρά την εντελώς διαφορετική προοπτική της κάμερας, εξακολουθούν να είναι έντονα και σοκαριστικά.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το πώς θα έμοιαζε το Mortal Kombat 1 αν ήταν FPS παιχνίδι, μέσα από τον player που ακολουθεί.