«Προσοχή» - Η συμβουλή της Insomniac για όσους περιμένουν το Spider-Man 2 του PS5

Είμαστε πλέον σε αυτή τη φάση
29 Σεπτεμβρίου 2023 23:07
«Προσοχή» - Η συμβουλή της Insomniac για όσους περιμένουν το Spider-Man 2 του PS5

Απομένουν ακριβώς τρεις εβδομάδες για το ντεμπούτο του Marvel’s Spider-Man 2 και τώρα η Insomniac συστήνει την προσοχή σε όλους όσους ανυπομονούν για την κυκλοφορία του τίτλου στο PS5.

Συγκεκριμένα, το PlayStation έχει εφοδιάσει πλέον τα δημοσιογραφικά μέσα με αντίτυπα για την κάλυψή τους, ενώ σύντομα αναμένεται και τα καταστήματα να αρχίσουν να λαμβάνουν αντίτυπα. Υπό αυτές τις συνθήκες όμως, πολλές φορές βλέπουμε διαρροές σχετικά με την ιστορία και άλλες πτυχές των παιχνιδιών. Το ίδιο συνέβη πρόσφατα με το Starfield, το ίδιο δεν αποκλείεται να συμβεί και με το Spider-Man 2.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η Insomniac ζήτησε απ’ όλους να προσέχουν, καθώς spoilers είναι πολύ πιθανό πλέον να κάνουν το γύρο των social media, να εμφανιστούν σε τίτλους ή thumbnails στο YouTube, κ.ο.κ. Καλό θα ήταν να είστε διπλά προσεκτικοί από εδώ και στο εξής επομένως, αν θέλετε να βιώσετε την περιπέτεια χωρίς να γνωρίζετε κρίσιμες πληροφορίες και ανατροπές που δεν πρέπει. Γενικά, το στούντιο κάλεσε όλη την κοινότητα να συνεισφέρει στην προσπάθεια να περιοριστούν τα spoilers.

Το μήνυμα της Insomniac Games για όσους περιμένουν το Marvel’s Spider-Man 2:

Γεια σας Web-Heads! Καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία, spoilers για το Spider-Man 2 του PS5 μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο...

Δουλέψαμε σκληρά για να φτιάξουμε μια ιστορία γεμάτη εκπλήξεις, γι' αυτό να είστε προσεκτικοί και να προσέχετε να μην δημοσιεύετε spoilers. Παρακαλούμε να κρατήσετε την περιπέτεια φρέσκια για όλους!


Το Marvel’s Spider-Man 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5, συνεχίζοντας την ιστορία των Peter Parker και Miles Morales. Μπορείτε να μάθετε πόσες ώρες θα διαρκεί κατά μέσο όρο το παιχνίδι σύμφωνα με τα λεγόμενα της Insomniac Games πατώντας εδώ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τον τεχνικό τομέα του πατώντας εδώ.

Τέλος, μέσα από τον παρακάτω player μπορείτε να παρακολουθήσετε το αναλυτικό video preview των Unboxholics, έπειτα από τα ταξίδι του Γιώργου Πρίτσκα στο Λονδίνο για να δοκιμάσει τον τίτλο.