Το Resident Evil 4 του iPhone 15 Pro κοστίζει 60 δολάρια

Θα έχει και DLC πακέτα στα 20 δολάρια
27 Σεπτεμβρίου 2023 19:09
Το Resident Evil 4 του iPhone 15 Pro κοστίζει 60 δολάρια

Πρόσφατα μάθαμε ότι το remake του Resident Evil 4 θα κυκλοφορήσει στα iPhone, iPad και Mac συσκευές και μόλις ανανεώθηκε η σελίδα του στο App Store. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η τιμή του παιχνιδιού για την Αμερική και φαίνεται ότι η Capcom θα το χρεώσει κανονικά ως ένα παιχνίδι κονσόλας.

Όπως μαθαίνουμε από το Macrumors, το Resident Evil 4 θα κοστίζει 59.99 δολάρια δηλαδή κάπου στα 60 ευρώ στη χώρα μας, ενώ θα υπάρξουν και κάποια DLC πακέτα που θα φτάνουν τα 19.99 δολάρια και θα ξεκινούν από τα 2.99 δολάρια. Μάλιστα, οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν και κάποια όπλα σε ένα ειδικό πακέτο που η τιμή τους θα ανέρχεται στα 9.99 δολάρια.

Να σας υπενθυμίσουμε, επίσης, ότι στα iPhone 15 Pro, Mac και iPad θα καταφθάσει και το Resident Evil Village, το οποίο μάθαμε εχθές ότι θα κοστίζει 39.99 δολάρια και αν κάποιος θέλει να αγοράσει και το Winter’s Expansion Pack, τότε θα χρειαστεί να πληρώσει έξτρα 19.99 δολάρια.

Μπορείτε να κάνετε pre-order το Resident Evil 4 πατώντας εδώ.

Το Resident Evil 4 τρέχει μόνο σε iOS 17 και στα iPhone 15 Pro με τον A17 Pro, ενώ ο τίτλος παίζει και στα iPad με iPadOS 17 με chip M1 ή νεότερο. Όσον αφορά τα Mac, το πόνημα της Capcom τρέχει στα macOS 13 με τα Apple M1 chip ή νεότερα.

Λίγα λόγια για το Resident Evil 4:

Για την ιστορία, οι developers της Capcom είχαν δηλώσει πως θέλουν να διατηρήσουν την ταυτότητα του αρχικού παιχνιδιού, αλλά συγχρόνως να το φέρουν στο σήμερα πιο εκσυγχρονισμένο. Μεταξύ άλλων ήθελαν να βεβαιωθούν ότι θα διατηρεί το “αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς”, όπως στο πρώτο παιχνίδι.

Σάρωσε σε πωλήσεις το Resident Evil 4 Remake - Έφτασε μόλις νέο ορόσημο

Ο εμβληματικός merchant υπάρχει κανονικά στο παιχνίδι (με διαφορετική φωνή), από τον οποίο μπορείτε να κάνετε trade διαμάντια, να αγοράζετε αντικείμενα και να αναβαθμίζετε τα όπλα σας. Παράλληλα με αυτό, επιστρέφει κανονικά και η βαλίτσα, όπως ακριβώς ήταν παλιά, ενώ η ιαπωνική εταιρία έχει επιμεληθεί και αρκετές αλλαγές, αφού υπάρχουν πολλοί νέοι εχθροί, ένα νέο όπλο (το Crossbow), ενώ για παράδειγμα τα QTEs έχουν αφαιρεθεί εξ ολοκλήρου.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε μέσα από το αναλυτικό video review που επιμελήθηκε για τους Unboxholics ο Σάκης Καρπάς και ο Γιώργος Πρίτσκας.

Το Resident Evil 4 θα κυκλοφορήσει στο iPhone 15 Pro μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.