Τα Assassin’s Creed «gaming γυαλιά» είναι γεγονός

Ταξίδι στην ψηφιακή Βαγδάτη με στυλ
26 Σεπτεμβρίου 2023 22:32
Τα Assassin’s Creed «gaming γυαλιά» είναι γεγονός

Η Ubisoft, σε συνεργασία με την GUNNAR, ανακοίνωσε τα επίσημα «gaming γυαλιά» Assassin's Creed, τα οποία υπόσχονται πως μπορούν να κάνουν την εμπειρία σας πιο άνετη.

Τα γυαλιά κοστίζουν 84,99 δολάρια και ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από το επερχόμενο Assassin's Creed Mirage και τη Βαγδάτη του 9ου αιώνα. Καθώς οι παίκτες ακολουθούν το ταξίδι του Basim από άπειρο κλέφτη σε έναν master Assassin, τώρα θα μπορούν να το κάνουν με ενισχυμένη προστασία για τα μάτια τους, όπως τονίζει η επίσημη ανακοίνωση.

Τα γυαλιά διαθέτουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που εστιάζουν τόσο στο στυλ όσο και στη λειτουργικότητα. Διαθέτουν πολυμερή σκελετό, ενσωματώνοντας ανθεκτικούς μεντεσέδες πολλαπλών ράβδων για τη μέγιστη δυνατή σταθερότητα στο κεφάλι. Παράλληλα, η πατενταρισμένη τεχνολογία φακών της GUNNAR υπόσχεται στους παίκτες βέλτιστη οπτική διαύγεια, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από το επιβλαβές blue light των οθονών και τις υπεριώδεις UV ακτίνες. Για πρόσθετη ευκολία, τα γυαλιά διαθέτουν G-Shield επίστρωση, που τα καθιστά μη-επιρρεπή σε αντανακλάσεις, ελαιοφοβικά καθώς και ανθεκτικά στις μουτζούρες.

Κάθε ζευγάρι συνοδεύεται από θήκη, πανάκι καθαρισμού μικροϊνών και εγγύηση 12 μηνών.

Μερικές βασικές πληροφορίες για το Assassin’s Creed Mirage

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου του 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Stadia, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+. Μάλιστα, είναι πιο προσιτό και δε ζητάει €79.99, αλλά αντιθέτως η τιμή του ανέρχεται σε €49.99.

Το Assassin’s Creed Mirage έχει φτιαχτεί για να τιμήσει τις ρίζες της σειράς και έτσι εστιάζει στα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια. Τεράστια έμφαση έχει δοθεί στο parkour, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται πως οι παίκτες θα μπορούν να περιηγούνται ομαλά στην Βαγδάτη. Ομοίως, και το stealth είναι πολύ βασικό, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ξανά και τα assassinations που θα είναι πιο έντονα από ποτέ.

Το παιχνίδι θα αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Μιας και το Assassin’s Creed Mirage λαμβάνει χώρα 20 χρόνια πριν το Assassin's Creed Valhalla, ο κεντρικός πρωταγωνιστής, ο Basim, είναι 17 ετών και έτσι τη φωνή του έχει δώσει αυτή τη φορά ο Lee Majdoub. Συγχρόνως, το cast θα εμπλουτίζει η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Shohreh Aghdashloo, η οποία θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Roshan, η οποία στο παιχνίδια θα είναι κάτι σαν μέντορας του Basim.

Πρόσφατα η ομάδα των Unboxholics είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τον τίτλο, όποτε παρακάτω θα βρείτε το video preview μας.