PS Plus: Διέρρευσαν από νωρίς τα δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου

Δύο από τις τρεις προτάσεις του μήνα
26 Σεπτεμβρίου 2023 19:18
PS Plus: Διέρρευσαν από νωρίς τα δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του και λίγο πριν την καθιερωμένη επίσημη αποκάλυψη των παιχνιδιών του PlayStation Plus Essential από την Sony, ένας εξαιρετικά αξιόπιστος leaker ήρθε να την προλάβει.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η αποκάλυψη έγινε από τον χρήστη ‘billbil-kun’ του X (πρώην Twitter), ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει διαρρεύσει τόσο τα παιχνίδια του PlayStation Plus όσο και άλλες gaming ανακοινώσεις πριν την ώρα τους, διατηρώντας ένα άψογο ιστορικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του λοιπόν, το μεγάλο παιχνίδι του PlayStation Plus Essential για τον Οκτώβριο του 2023 θα είναι το The Callisto Protocol.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το The Callisto Protocol είναι ο πνευματικός διάδοχος της σειράς Dead Space που δημιουργήθηκε από τον Glen Schofield, πρώην συνιδρυτή της Visceral Games. Για την ιστορία, όταν το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε πέρυσι το Δεκέμβριο, έλαβε θετικές κριτικές από τους ειδικούς και τους λάτρεις του είδους, αλλά δυστυχώς οι πωλήσεις του δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες. Αυτή είναι μια τρομερή ευκαιρία, λοιπόν, για να δοκιμάσει περισσότερος κόσμος τον horror τίτλο.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι του μήνα -σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του leaker- θα είναι το Farming Simulator 22, μια εμπειρία που προφανώς δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Όλα τα δωρεάν παιχνίδια αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα από τις 3 Οκτωβρίου μέχρι τις 6 Νοεμβρίου.

Φυσικά, μιας και η Sony δεν έχει προβεί ακόμη σε καμία επίσημη ανακοίνωση, σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.