Το Xbox υπόσχεται περισσότερα αποκλειστικά AAA ιαπωνικά παιχνίδια στο μέλλον

Ο Phil Spencer σε μία νέα συνέντευξη
25 Σεπτεμβρίου 2023 16:20
Το Xbox υπόσχεται περισσότερα αποκλειστικά AAA ιαπωνικά παιχνίδια στο μέλλον

Το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, έδωσε μία νέα συνέντευξη και υποσχέθηκε ότι οι θα έρθουν περισσότερα αποκλειστικά AAA ιαπωνικά παιχνίδια στο μέλλον.

Μιλώντας στο Game Watch, ο Spencer ρωτήθηκε εάν πρόκειται να δούμε μεγάλης παραγωγής ιαπωνικά RPG παιχνίδια, όπως ήταν παλιότερα τα Lost Odyssey και Blue Dragon, τα οποία θα είναι αποκλειστικά στο Xbox. Εκείνος απάντησε ότι αυτόν τον καιρό η Microsoft συνεργάζεται με διάφορα ιαπωνικά στούντιο για την ανάπτυξη νέων “J-RPG” παιχνιδιών.

Τον Ιανουάριο κυκλοφορήσαμε το Hi-Fi Rush. Μπορεί να μην ήταν ένας σημαντικός τίτλος όπως το Blue Dragon, αλλά ήταν σίγουρα υψηλής ποιότητας. Υπάρχουν επίσης Ιάπωνες δημιουργοί που ανήκουν στα Microsoft Game Studios, ενώ παράλληλα υπάρχουν και άλλοι τίτλοι που δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμη.

Αυτή τη στιγμή έχουμε υπό ανάπτυξη νέα παιχνίδια σε συνεργασία με ιαπωνικές εταιρίες. Με περαιτέρω ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων των first party και third-party τίτλων, πιστεύω ότι μπορείτε να περιμένετε ακόμα περισσότερους ιαπωνικούς τίτλους στο μέλλον.

Η Microsoft βρέθηκε στο Tokyo Game Show πριν από μερικές ημέρες και παρουσίασε διάφορους τίτλους που θα έρθουν στο Xbox Game Pass, αλλά και στις πλατφόρμες της γενικότερα. Για παράδειγμα, μάθαμε ότι το Octopath Traveler II πρόκειται να καταφθάσει στα Xbox, μαζί με την τριλογία Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.