Ένα εξαιρετικό ιαπωνικό RPG έρχεται στο Xbox (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Octopath Traveler II θα καταφθάσει και στα Windows PC
22 Σεπτεμβρίου 2023 18:58
Ένα εξαιρετικό ιαπωνικό RPG έρχεται στο Xbox (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show, η Square Enix και η Microsoft ανακοίνωσαν ότι συνεχίζουν τη συνεργασία τους με μία ακόμη νέα κυκλοφορία. Πιο συγκεκριμένα, μάθαμε ότι το εξαιρετικό ιαπωνικό RPG, Octopath Traveler II, θα κυκλοφορήσει στα Xbox και στα Windows PC.

H Square Enix δεν μοιράστηκε ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του σε αυτές τις πλατφόρμες, αλλά δήλωσε ότι θα γίνουν διαθέσιμα στις αρχές του 2024. Οπότε, κατά πάσα πιθανότητα να το περιμένετε από τον Ιανουάριο έως και τον Απρίλιο της επόμενης χρονιάς.

Το sequel υπόσχεται πως έχει πάει την ένωση του retro pixel art και του 3DCG σε νέα επίπεδα και αφηγείται μια νέα ιστορία σε μία καινούργια περιοχή, με οκτώ νέους ταξιδιώτες που είναι όλοι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους.

Η ιστορία του Octopath Traveler II διαδραματίζεται στη Solistia, όπου ευδοκιμούν διαφορετικοί πολιτισμοί από την ανατολή έως τη δύση και ανθίζουν οι βιομηχανίες της νέας εποχής. Εσείς θα μπορείτε να ταξιδέψετε στις θάλασσες και να εξερευνήσετε κάθε γωνιά εντός αυτού του κόσμου, ο οποίος αυτή φορά θα αλλάζει από τη μέρα στη νύχτα.

Συνεχίζοντας, κάθε «ταξιδιώτης» θα έχει ένα μοναδικό σύνολο από Path Actions που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για τις μάχες, για να αποκτήσει αντικείμενα, για να πάρει άλλους μαζί του στα ταξίδια του και πολλά άλλα.

Για την ιστορία, το Octopath Traveler II έγινε διαθέσιμο στις αρχές της χρονιάς για PC, Nintendo Switch, PS4 και PS5.

Δείτε το trailer ανακοίνωσης παρακάτω.