To Starfield σαρώνει και έφτασε νέο τεράστιο ρεκόρ παικτών

Το μεγαλύτερο launch στην ιστορία της Bethesda
20 Σεπτεμβρίου 2023 14:12
To Starfield σαρώνει και έφτασε νέο τεράστιο ρεκόρ παικτών

Έχουν περάσει ακριβώς δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του Starfield και τώρα η Bethesda ανακοίνωσε πως το διαστημικό της RPG έφτασε ένα ακόμη εντυπωσιακό ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ολοένα και περισσότεροι παίκτες έχουν ξεκινήσει το ταξίδι στα άστρα. Έτσι, μετά το ορόσημο των 6 εκατομμυρίων παικτών που ανακοινώθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου, τώρα το Starfield έχει ξεπεράσει τους 10 εκατομμύρια παίκτες!

Αναλυτικότερα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στα social media, η εταιρία τόνισε: «Ευχαριστούμε τους περισσότερους από 10 εκατομμύρια εξερευνητές του Starfield που δημιούργησαν το μεγαλύτερο ντεμπούτο στην ιστορία της Bethesda».

Για άλλη μια φορά τονίζεται πως έχουμε να κάνουμε με το μεγαλύτερο launch στην ιστορία της Bethesda, ξεπερνώντας τις προηγούμενες τεράστιες επιτυχίες της, όπως το Fallout 4 και το The Elder Scrolls V: Skyrim. Σίγουρα σε αυτό βοήθησε και η συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass, όπου το παιχνίδι προσφέρεται από την πρώτη μέρα, όντας με αυτόν τον τρόπο εξαιρετικά πιο προσβάσιμο.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

Για την ιστορία, το Starfield έγινε διαθέσιμο αρχικά την 1 Σεπτεμβρίου για όσους παίκτες προτίμησαν την Premium Edition, καταφθάνοντας για όλους τους κατόχους Xbox Series X και Xbox Series S κονσολών, και όλους τους PC gamers στις 6 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι έχει καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών του Skyrim στο Steam. Παράλληλα, είναι το μεγαλύτερο launch της Microsoft στη γενιά αυτή, ξεπερνώντας το Forza Horizon 5 και εκτοξεύοντας τις πωλήσεις των Xbox κονσολών κατά 76%, ενώ μέσα σε ώρες από την κυκλοφορία του είχε φτάσει τους 1 εκατομμύριο ταυτόχρονους παίκτες στο PC και στις Xbox κονσόλες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό video review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να διαβάσετε για τα όσα σκοπεύει να φέρει και να αλλάξει η Bethesda στην εμπειρία με τα επερχόμενα updates πατώντας εδώ.