Το DLSS της Nvidia έρχεται στο Starfield - Ανακοινώσεις από την Bethesda

Η εταιρία ετοιμάζει ήδη πολλά χαρακτηριστικά για το μέλλον
13 Σεπτεμβρίου 2023 21:03
Το DLSS της Nvidia έρχεται στο Starfield - Ανακοινώσεις από την Bethesda

Η Bethesda προέβη σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις όσον αφορά το μέλλον του Starfield και τις επόμενες ενημερώσεις του.

Η εταιρία δήλωσε ότι εργάζεται αυτόν τον καιρό με την Nvidia και την AMD για να βελτιώσει την απόδοση στο PC και παράλληλα υπόσχεται DLSS υποστήριξη. 

Το πρώτο μεγάλο update πρόκειται να διορθώσει μερικά bugs που βλέπουν οι παίκτες, ενώ αργότερα θα καταφθάσουν και μερικές λειτουργίες που ζητούν οι παίκτες από την αρχή, όπως είναι τα: 

Brightness and Contrast controls 

HDR Calibration Menu 

FOV Slider 

Nvidia DLSS Support (PC) 

32:9 Ultrawide Monitor Support (PC) 

Eat button for food! 

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνουν διαθέσιμα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, οπότε αυτό που πρέπει να κάνετε προς το παρόν, είναι να οπλιστείτε με υπομονή. 

Η Bethesda δήλωσε επίσης τα εξής: 

Επίσης δουλεύουμε μαζί με την Nvidia, την AMD και την Intel για την υποστήριξη των drivers και κάθε update θα βελτιώνει το perfomance και το stability.

Επιπλέον, εργαζόμαστε για την ενσωμάτωση των mods που θα λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες παρόμοια όπως με τα Skyrim και Fallout 4. Αυτή η πλήρης υποστήριξη έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024. Μέχρι τότε, γνωρίζουμε ότι η PC κοινότητα είναι ήδη πολύ ενεργή στο χώρο των τροποποιήσεων και εάν έχετε οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με το πώς μπορούμε να το βελτιώσουμε, ενημερώστε μας. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα updates του Starfield μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Steam πατώντας εδώ. 

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι πάνω από 6 εκατομμύρια παίκτες έπαιξαν το Starfield τις πρώτες μέρες του, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία για την Bethesda και την Microsoft.  

Το Starfield βρίσκεται ήδη διαθέσιμο για τα Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Τον τίτλο της Bethesda μπορείτε να τον παίξετε και μέσα από το Xbox Game Pass.