Lies of P: Κυκλοφορεί ξαφνικά από σήμερα μέσα από το Xbox Game Pass

Κανονικά κυκλοφορεί από τις 19 Σεπτεμβρίου
18 Σεπτεμβρίου 2023 22:09
Lies of P: Κυκλοφορεί ξαφνικά από σήμερα μέσα από το Xbox Game Pass

Μια έκπληξη επιφύλασσε το Xbox για όσους περίμεναν το Lies of P, το νέο Soulslike παιχνίδι που αναπτύσσουν οι Neowiz Games και Round8 Studio. 

Εντελώς ξαφνικά και με μια λιτή ανάρτηση στα social media του, ο επικεφαλής μάρκετινγκ του Xbox, Aaron Greenberg, ανακοίνωσε ότι το Lies of P είναι από σήμερα διαθέσιμο στο Xbox Series X|S και στο PC, μέσω της υπηρεσίας Xbox Game Pass. Μια μέρα νωρίτερα δηλαδή από την κανονική προγραμματισμένη του κυκλοφορία την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, τόσο τις πλατφόρμες του Xbox όσο και των PlayStation 5, PlayStation 4 και PC μέσω Steam. 

Επομένως όσοι είστε συνδρομητές στο Xbox Game Pass αλλά και στο Xbox Game Pass PC μπορείτε από σήμερα να βουτήξετε στον ζοφερό και ασυγχώρητο κόσμο του Lies of P. 

Το Lies of P αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5 και PC στις 19 Σεπτεμβρίου. 

Η ιστορία του Lies of P:

Ο παίκτης ξυπνάει σε ένα εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό σταθμό του Krat, μία πόλη που κατακλύζεται από τρέλα και αιματοχυσία και μπροστά του βλέπει ένα σημείωμα που λέει: «Βρες τον κ. Τζεπέτο. Είναι σε αυτή την πόλη». Το παιχνίδι αντλεί έμπνευση από το παραμύθι του Πινόκιο. Μάλιστα, οι developers έχουν ετοιμάσει και ένα μοναδικό σύστημα ‘ψεμάτων’, το οποίο αλλάζει το gameplay ανάλογα με τα όσα λέτε και κάνετε με τον χαρακτήρα σας.