Σχεδόν τζάμπα το Marvel’s Avengers παιχνίδι πριν εξαφανιστεί για πάντα

Τελευταία ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους
18 Σεπτεμβρίου 2023 14:37
Σχεδόν τζάμπα το Marvel’s Avengers παιχνίδι πριν εξαφανιστεί για πάντα

Αν το Marvel’s Spider-Man 2 σας έχει ανοίξει την όρεξη για κάποιο παιχνίδι με υπερήρωες και ψάχνετε τρόπο να γεμίσετε το κενό μέχρι τον επόμενο μήνα, αυτή η προσφορά μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Συγκεκριμένα, η Crystal Dynamics προσφέρει το Marvel’s Avengers με 90% έκπτωση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, όταν και το παιχνίδι θα διαγραφτεί μια για πάντα απ’ όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως είναι η τελευταία σας ευκαιρία να αποκτήσετε το παιχνίδι.

Η έκδοση που πωλείται σε μειωμένη τιμή είναι η Definitive Edition, η οποία περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, όλα τα πακέτα επέκτασης που έχουν κυκλοφορήσει, όλους τους playable ήρωες και σχεδόν όλα τα outfits. Αναλυτικότερα, μπορείτε να βρείτε την προσφορά στις εξής πλατφόρμες:

Για PC στο Steam έναντι €3,99 πατώντας εδώ.
Για Xbox One και Xbox Series X|S έναντι €4,99 πατώντας εδώ.
Για PS4 και PS5 έναντι €4,99 πατώντας εδώ.

Όσον αφορά την απόσυρση του τίτλου από τα καταστήματα, μετά το πέρας του Σεπτεμβρίου οι μόνοι που θα μπορούν να παίξουν το Marvel’s Avengers θα είναι οι παίκτες που το έχουν ήδη αγοράσει, με την Crystal Dynamics να τονίζει πως τόσο το single-player όσο και το multiplayer θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα. Η ομάδα είχε ξεκαθαρίσει στις αρχές της χρονιάς ότι με τις αλλαγές που θα κάνει στο παιχνίδι οι παίκτες θα μπορούν να το απολαύσουν για αρκετό καιρό ακόμη, ωστόσο δε μπορεί να εγγυηθεί τη λειτουργία του μετά το Σεπτέμβριο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του στούντιο, πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το Marvel's Avengers έκανε το ντεμπούτο του το 2020, αποσπώντας θετικά σχόλια για το combat, τα γραφικά και την ιστορία του, όσο και πολλά παράπονα για την games as a service δομή του, την επαναληψιμότητά του, το UI του και μερικά τεχνικής φύσεως θέματα. Παρόλο που βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα IPs του πλανήτη, η εμπορική του πορεία ήταν απογοητευτική, με την Square Enix να πουλάει εν τέλει την ομάδα ανάπτυξής του!

Μάλιστα, η ιαπωνική εταιρία είχε προέβη σε δημόσιες βαρύγδουπες δηλώσεις σχετικά με τις πωλήσεις του τίτλου, δηλώνοντας εμμέσως πως η Crystal Dynamics ήταν το λάθος στούντιο για το project. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Συγχρόνως, όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Square Enix είχε μείνει δυσαρεστημένη και με την εμπορική πορεία του Marvel's Guardians of the Galaxy, παρόλο που οι κριτικές που έλαβε  ήταν πολύ καλύτερες.