Δυσαρεστημένη η Square Enix από τις πωλήσεις του Guardians of the Galaxy

Κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να τις αυξήσει
22 Φεβρουαρίου 2022 15:46
Δυσαρεστημένη η Square Enix από τις πωλήσεις του Guardians of the Galaxy

Το Marvel’s Guardians of the Galaxy κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο από την Square Enix, αλλά όπως όλα δείχνουν, η εταιρία δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις πωλήσεις του τίτλου. Συγκεκριμένα σε μια πρόσφατη παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Square Enix, ο πρόεδρος, Yosuke Matsuda, δήλωσε ότι το παιχνίδι δεν είχε πουλήσει τόσο καλά στην αρχή, όσο ήλπιζε, παρόλο που είχε λάβει θετικές κριτικές.

Παρά τις πολύ θετικές κριτικές, οι αρχικές πωλήσεις του παιχνιδιού δεν ήταν αντάξιες των προσδοκιών μας. Ωστόσο, οι πρωτοβουλίες που πήραμε από τον Νοέμβριο του 2021 και συνεχίσαμε και με τη νέα χρόνια, οδήγησαν σε μία αύξηση των πωλήσεων και σκοπεύουμε να εργαστούμε για να συνεχίσουμε να τις επεκτείνουμε για να αντισταθμίσουμε το αργό ξεκίνημα του τίτλου.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Square Enix εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τις αρχικές πωλήσεις ενός Marvel παιχνιδιού. Τον Νοέμβριο του 2021, η Matsuda είπε ότι η Square Enix έπρεπε να μάθει από την "απογοητευτική" απόδοση του Marvel's Avengers, υποστηρίζοντας ότι η Crystal Dynamics δεν «ταίριαζε» σε αυτό το project τόσο καλά, δεδομένης της έλλειψης εμπειρίας με τα live-service παιχνίδια.

Το Guardians of the Galaxy κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.