Παίξτε από σήμερα το Ghostrunner 2 λίγο πριν κυκλοφορήσει επίσημα

Κυκλοφόρησε το demo
15 Σεπτεμβρίου 2023 20:30
Παίξτε από σήμερα το Ghostrunner 2 λίγο πριν κυκλοφορήσει επίσημα

Η One More Level σε συνεργασία με την publishing εταιρία, 505 Games ανακοίνωσαν ότι από σήμερα θα μπορείτε να παίξετε το Ghostrunner 2, λίγες εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει επίσημα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του State of Play μάθαμε ότι κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο demo για το sequel του FPS-action παιχνιδιού και ότι μπορείτε να το κατεβάσετε στην κονσόλα ή στο PC σας. Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, θα πάρετε μια μικρή γεύση από όλα αυτά που επιφυλάσσει ο νέος τίτλος και να δείτε εάν σας ελκύει για να προβείτε σε αγορά.

Βρείτε το demo στο Steam από εδώ, στο Xbox από εδώ και στο PlayStation από εδώ.

Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει και ένα νέο trailer, το οποίο θέλει να σας δώσει μια ακόμη ματιά στους gameplay μηχανισμούς, στην ιστορία και στους χαρακτήρες.

Παρακολουθήστε το νέο trailer παρακάτω:

 

To Ghostrunner 2 θα είναι άμεση συνέχεια του πρώτου παιχνιδιού και λαμβάνει χώρα 1 χρόνο μετά από τα γεγονότα που θυμάστε και φυσικά μακριά από το Dharma Tower. Οι developers είχαν αποκαλύψει παλιότερα ότι θα βελτιώσουν περισσότερο τους μηχανισμούς του sequel, ενώ παράλληλα το παιχνίδι θα έχει περισσότερη εξερεύνηση και επικά boss battles.

Παράλληλα, ένα να νέο σύστημα διαλόγων επιτρέπει στους παίκτες να βουτήξουν βαθύτερα στην ιστορία, καθώς ο Jack μπορεί πλέον να αλληλεπιδράσει με φιλικούς NPCs από την παράταξη Climbers.

Το μεγάλο ατού του Ghostrunner 2 είναι η προσθήκη της μηχανής που είδαμε στο πρώτο trailer, η οποία θα προσθέσει ένα νέο επίπεδο πολυπλοκότητας στο σχεδιασμό των επιπέδων, μιας και μιλάμε για ένα πιο ανοιχτό στιλ. Αυτή η νέα προσθήκη θα απαιτήσει από τους παίκτες να αξιοποιήσουν πλήρως τις ικανότητές τους και τη στρατηγική τους σκέψη.

Το Ghostrunner 2 θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για τα PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S και οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Tags: