Football Manager 2024: Παίζει σε κάθε πλατφόρμα και μάθαμε πότε κυκλοφορεί

H Sega προετοιμάζει τους απανταχού προπονητές
12 Σεπτεμβρίου 2023 19:17
Football Manager 2024: Παίζει σε κάθε πλατφόρμα και μάθαμε πότε κυκλοφορεί

Η Sega έδωσε το σύνθημα σε όλους τους απανταχού εν δυνάμει ψηφιακούς προπονητές πως η νέα σεζόν ξεκινάει σύντομα, ώστε να ακονίσουν ξανά το μυαλό και τις τακτικές τους.

Για αυτό και ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Football Manager 2024 για τις 6 Νοεμβρίου σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες που υπάρχουν, δηλαδή Xbox Series X|S, PS5, Nintendo Switch, PC, Mac αλλά και Android και iOS κινητά.

Υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες ως προς την κυκλοφορία του σε μερικές πλατφόρμες. Για παράδειγμα στις mobile συσκευές θα διατίθεται αποκλειστικά μέσω του Netflix για τους συνδρομητές του. Στο Switch θα είναι μια ειδική "Touch" έκδοση ενώ στο Xbox θα διατίθεται και μέσω του Xbox Games Pass.

Στο Football Manager 2024 στόχος είναι το κυνήγι τις τελειότητας. Υπάρχουν προκλήσεις για όλους και για όλα τα γούστα και φυσικά αμέτρητα εργαλεία τακτικής για να χτίσετε την ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού που εσείς επιθυμείτε. 

Επίσης όσοι το προπαραγγείλουν θα λάβουν 10% έκπτωση για τις πλατφόρμες των PS5 (για τους PS Plus συνδρομητές μόνο), Xbox Series, Xbox One και PC. Μάλιστα, οι PC παίκτες που θα κάνουν pre-order θα λάβουν πρόσβαση στο FM 2024 δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Γνωστοποιήθηκε κιόλας ότι το Football Manager 2024 θα είναι το τέλος μιας εποχής καθώς για του χρόνου και το Football Manager 2025 ετοιμάζεται ένα ολικό φρεσκάρισμα. Δείτε το σχετικό trailer παρακάτω.