Η Manchester United θα εμφανιστεί με άλλο όνομα στο Football Manager 2022

Είχε μηνύσει ο αγγλικός σύλλογος τη Sega για παραβίαση δικαιωμάτων
07 Αυγούστου 2021 22:43
Η Manchester United θα εμφανιστεί με άλλο όνομα στο Football Manager 2022

Πέρυσι σας είχαμε ενημερώσει πως η Manchester United στέλνει την Sega στα δικαστήρια για λόγους παραβίασης του εμπορικού σήματος. Σε μια νέα εξέλιξη του θέματος, μαθαίνουμε μέσα από το Eurogamer πως οι δυο πλευρές τα βρήκαν μεταξύ τους και ήρθαν σε μια συμφωνία, κάτι που όμως σημαίνει πως θα υπάρξουν αλλαγές στο πώς θα εμφανίζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

"Και οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες που έλυσαν το θέμα προς κοινό τους όφελος." αναφέρει στο Twitter της η Sports Interactive. 

Επομένως από το Football Manager 2022 και έπεται οι "Κόκκινοι Διάβολοι" θα εμφανίζονται με την ονομασία "Manchester UFC" ή "Man UFC". 

Σε επιπρόσθετες δηλώσεις της η Sports Interactive δήλωσε πως "Αυτές οι αλλαγές στο όνομα έγιναν αποκλειστικά και μόνο για να λυθεί το νομικό θέμα χωρίς οικονομικές επιπτώσεις. Η Sega και η Sports Interactive επαναδιατυπώνουν πως δεν χρειάζονται δικαιώματα για να χρησιμοποιήσουν το όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έκαναν την αλλαγή ως ένδειξη καλής θέλησης ούτως ώστε και οι δύο πλευρές να προχωρήσουν."