Το Football Manager 2023 έρχεται το Νοέμβριο – Για πρώτη φορά και στο PlayStation

Ενώ θα είναι ξανά στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα
09 Σεπτεμβρίου 2022 13:24
Το Football Manager 2023 έρχεται το Νοέμβριο – Για πρώτη φορά και στο PlayStation

Η Sports Interactive και η SEGA ανακοίνωσαν και επίσημα το Football Manager 2023, το φετινό κεφάλαιο της εξαιρετικά δημοφιλής ποδοσφαιρικής σειράς.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για το παιχνίδι, αφού η ομάδα ανάπτυξης τόνισε πως θα ανακοινώσει τα νέα gameplay χαρακτηριστικά μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, μια από τις λίγες λεπτομέρειες που ανέφερε ήδη το στούντιο είναι πως φέτος θα ενταχθούν και τα UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League, ως επίσημα αδειοδοτημένες διοργανώσεις.

Το Football Manager 2023 θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου του 2022 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (PC/Mac), με τη σειρά να κάνει για πρώτη φορά το ντεμπούτο της και στις PlayStation κονσόλες μέσα από την ειδική έκδοση Football Manager 2023 Console. Συγκεκριμένα, το Football Manager 2023 Console θα καταφθάσει στα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One και PC, ενώ θα υπάρξει και το Football Manager 2023 Mobile για iOS και Android, καθώς και το Football Manager 2023 Touch για τα Nintendo Switch και Apple Arcade.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η έκδοση των κονσολών όσο και η έκδοση των υπολογιστών, θα κάνει το ντεμπούτο της από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση: