Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε δωρεάν το Football Manager 2024 στο κινητό σας

Για να κάνετε τον προπονητή όπου κι αν είστε αλλά υπό μία προϋπόθεση
02 Νοεμβρίου 2023 22:16
Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε δωρεάν το Football Manager 2024 στο κινητό σας

Όταν ανακοινώθηκε το Football Manager 2024 οι fans του προπονητικού τίτλου συνάντησαν μια αναπάντεχη ανακοίνωση για την Mobile έκδοσή του, η οποία είναι αρκετά δημοφιλής. 

Ποια είναι αυτή; Ότι θα είναι αποκλειστικό του Netflix Games. Επί της ουσίας αυτό σημαίνει ότι για να παίξει κανείς το Football Manager 2024 στο κινητό του, είτε πρόκειται για iOS ή Android συσκευή θα πρέπει να είναι συνδρομητής του Netflix. Κανένας άλλος νόμιμος τρόπος δεν υπάρχει, καθώς η Sports Interactive και η Sega σύναψε ειδική συμφωνία με το Netflix για να μη διατεθεί στα Google Play Store και App Store. 

Με λίγα λόγια αν δεν έχετε συνδρομή στο Netflix δεν μπορείτε να παίξετε την Mobile έκδοση του Football Manager 2024 στην πλατφόρμα της επιλογής σας. Αν είστε όμως συνδρομητές του Netflix μπορείτε να το τσιμπήσετε εντελώς δωρεάν

Η διάθεση του Football Manager 2024 σε όλες τις πλατφόρμες θα γίνει στις 6 Νοεμβρίου σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η mobile έκδοσή του. Επίσης, θα διατίθεται δωρεάν για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα σχετικό trailer για τα χαρακτηριστικά του Football Manager 2024 Mobile.