Το We Are Football είναι ο νέος ανταγωνιστής του Football Manager

Από την THQ Nordic
28 Μαρτίου 2021 16:09
Το We Are Football είναι ο νέος ανταγωνιστής του Football Manager

Εδώ και πολλά χρόνια η σειρά Football Manager πρακτικά μονοπωλεί στην κατηγορία προσομοίωσης διοίκησης ποδοσφαιρικών ομάδων. Η THQ Nordic έρχεται τώρα στο κατώφλι της Sports Interactive και της SEGA, με το We Are Football.

Πρόκειται, ομοίως, για ένα football management sim, το οποίο αναπτύσσεται ως φόρος τιμής στα παραδοσιακά παιχνίδι του είδους. Το project βρίσκεται υπό την επιμέλεια της γερμανικής ομάδας Winning Streak Games, η οποία έχει ιδρυθεί από τον Gerald Köhler, δημιουργό της αντίστοιχης σειράς On the Ball που είχε κάνει θραύση στη Γερμανία στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Το We Are Football θέλει να είναι μια φιλόξενη για νέους παίκτες εμπειρία, δίνοντας συγχρόνως πλήρης έλεγχο κάθε πτυχής της ομάδας σας. Μάλιστα, η επίσημη περιγραφή του αναφέρει:

Στο We Are Football δεν θα περάσετε ολόκληρα βράδια προσπαθώντας να καταλάβετε πώς λειτουργούν όλα. Είναι δυνατόν να ετοιμαστείτε για μια ολόκληρη σεζόν περίπου σε όσο χρόνο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ένα πραγματικό παιχνίδι επαγγελματικού ποδοσφαίρου: μόλις δύο ώρες.

Αν και ο ανταγωνισμός από το Football Manager είναι σκληρός, σίγουρα είναι ευχάριστο που ένα ακόμη παιχνίδι έρχεται να εμπλουτίσει τις επιλογές των παικτών.

Το We Are Football θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου και μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο του trailer.