Δοκιμάστε το Saturnalia, ένα φρικιαστικό survival horror παιχνίδι!

Για το Steam
10 Σεπτεμβρίου 2023 17:35
Δοκιμάστε το Saturnalia, ένα φρικιαστικό survival horror παιχνίδι!

Το επιτυχημένο survival horror παιχνίδι ονόματι “Saturnalia”, το οποίο υπάρχει αποκλειστικά για το Epic Games Store (όσον αφορά το PC) πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και στο Steam. Τα ευχάριστα νέα έφερε στα φώτα της δημοσιότητας η ομάδα ανάπτυξης, Santa Ragion. 

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σύντομα για την πλατφόρμα της Valve και για να το γιορτάσει, κυκλοφόρησε ένα demo που διαρκεί περίπου 40 λεπτά, έτσι ώστε να δείτε και μόνοι σας γιατί οι περισσότεροι μιλούσαν με πολύ καλά λόγια. Ναι, μπορείτε να παίξετε ένα μέρος του τίτλου από σήμερα μέσα από τον πλατφόρμα του Steam. 

Επιπροσθέτως, η Santa Ragion έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και ένα ολοκαόνουργιο trailer με τίτλο “Saturnalia – Coming to Steam Trailer”, το οποίο θέλει να σας “ψήσει” για να μπείτε σε αυτόν τον παράξενο κόσμο. 

Κατεβάστε το demo του Saturnalia πατώντας εδώ. 

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει: 

Ένα Single-Player Survival Horror Adventure: Παίξτε με ένα καστ χαρακτήρων που εξερευνούν ένα απομονωμένο χωριό στοιχειωμένο από μία αρχαία τελετουργία—αλλά προσοχή, οι δαιδαλώδεις δρόμοι του θα αλλάζουν κάθε φορά που χάνετε όλους τους χαρακτήρες σας. 

Το στούντιο αποκάλυψε επίσης ότι με την κυκλοφορία του στο Steam θα λάβει και διάφορα νέα χαρακτηριστικά, όπως το first-person mode, το photo mode και πολλά άλλα. 

Το Saturnalia βρίσκεται διαθέσιμο σε κονσόλες και σύντομα θα κυκλοφορήσει επίσημα και για το Steam.

Tags: