Φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή μιας ιστορικής σειράς της Nintendo

Με αποκάλυψη στο Nintendo Direct του Σεπτεμβρίου
08 Σεπτεμβρίου 2023 23:59
Φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή μιας ιστορικής σειράς της Nintendo

Τις τελευταίες ώρες οι φήμες πως η Nintendo ετοιμάζει ένα μεγάλο Direct για το Σεπτέμβριο έχουν φουντώσει για τα καλά. Ωστόσο, το γύρο του διαδικτύου κάνει μια ακόμη, πιο συγκεκριμένη φήμη, που θέλει ένα ιστορικό franchise του ιαπωνικού κολοσσού να επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο leaker Pyoro, που έχει ένα πολύ δυνατό ιστορικό όσον αφορά τις διαρροές που σχετίζονται με τη Nintendo, ξεκίνησε να αποκαλύπτει διάφορες από τις ανακοινώσεις που θα φιλοξενήσει το επερχόμενο Direct του Σεπτεμβρίου. Σε μια από τις σχετικές του αναρτήσεις, λοιπόν, έγραψε:

Ας πούμε απλά ότι οι fans μιας συγκεκριμένης συνάρτησης του MATLAB θα μείνουν ευχαριστημένοι με το επερχόμενο Direct.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το MATLAB είναι ένα ειδικό λογισμικό που χρησιμοποιείται για ανάλυση δεδομένων, προηγμένους μαθηματικούς υπολογισμούς και άλλες σύνθετες διεργασίες. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μια συνάρτηση που ονομάζεται ‘fzero’. Ναι, καλά καταλάβατε. Ο leaker αφήνει να εννοηθεί πως η Nintendo επιφυλάσσει κάποια ανακοίνωση που αφορά τη σειρά F-Zero.

Πρόκειται για ένα franchise που οι fans παρακαλάνε τη Nintendo να επαναφέρει εδώ και 19 ολόκληρα χρόνια, αφού το τελευταίο παιχνίδι του ήταν το F-Zero Climax, το οποίο κυκλοφόρησε για το GameBoy Advance. Μάλιστα, ο leaker ρωτήθηκε αν η ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται είναι κάποιο port του εν λόγω τίτλου για το Nintendo Switch Online, ωστόσο η απάντησή του ήταν εμφατικό 'όχι'.

Αν οι πληροφορίες του ευσταθούν, λοιπόν, δεν αποκαλείται να δούμε κάποιο νέο F-Zero για το Nintendo Switch, 19 ολόκληρα χρόνια. Πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε…