Δεν είναι φάρσα: Ο Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ θα μοιράσει fatalities στο Mortal Kombat 1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα εμφανιστεί ως ένας εναλλακτικός Johnny Cage
08 Σεπτεμβρίου 2023 16:39
Δεν είναι φάρσα: Ο Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ θα μοιράσει fatalities στο Mortal Kombat 1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως δεν είναι φάρσα: η γνωστός ηθοποιός Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ θα εμφανιστεί στο Mortal Kombat 1 και μάλιστα ως ένας εναλλακτικός Johnny Cage, όπως ανακοίνωσε επίσημα η NetherRealm Studios

Η σχέση όμως του Jean Claude Van Damme με το θρυλικό fighting franchise κρατάει πολλές δεκαετίες και συγκεκριμένα από την απαρχή του, καθώς ο ηθοποιός ευθύνεται πρακτικά για την ύπαρξη του χαρακτήρα του Johnny Cage στα Mortal Kombat. Την περίοδο πριν κυκλοφορήσει το πρώτο παιχνίδι ο Ed Boon και η -τότε- Midway προσπαθούσαν να πείσουν τον Van Damme να εμφανιστεί στο ρόστερ των μαχητών. 

Ο σταρ των ταινιών δράσης Kickboxer και Street Fighter είχε ρίξει άκυρο στην Midway οδηγώντας τους developers να ακυρώσουν το "Jean-Claude Van Damme: The Game' που ήθελαν τότε να κάνουν. Έτσι δημιούργησαν μετά το Mortal Kombat και τον χαρακτήρα του Cage, ο οποίος βασίζεται ελαφρώς στον ίδιο τον Βαν Νταμ.

Τώρα, λοιπόν μετά από τρεις δεκαετίες σχεδόν ένας κύκλος για τον Βαν Νταμ και το Mortal Kombat κλείνει, καθώς όχι μόνο έδωσε τη φυσιογνωμία του αλλά δάνεισε και τη φωνή του, όπως επιβεβαίωσε ο Ed Boon στην εκπομπή Hot Ones.

Τώρα, η NetherRealm και η Warner Bros. Games δημοσίευσαν το σχετικό trailer με gameplay πλάνα του Johny Cage του Van Damme, ο οποίος αναμετράται με τον εαυτό του και μοιράζοντας πόνο αλλά και το ευφάνταστο Fatality του. 

Δείτε το σχετικό trailer

 

Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities. Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression.

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.