Το Armored Core VI της FromSoftware πούλησε εξαιρετικά

Δυνατό ξεκίνημα στο Ηνωμένο Βασίλειο
30 Αυγούστου 2023 16:11
Το Armored Core VI της FromSoftware πούλησε εξαιρετικά

Παρόλο που το νεότερο παιχνίδι της FromSoftware δεν ήταν κάποιος soulslike τίτλος, αλλά το έκτο κεφάλαιο της πιο niche σειράς Armored Core, η εμπορική του πορεία ήταν εξαιρετική.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το GamesIndustry.biz έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικά πρώτα στατιστικά από την retail αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, οπού το Armored Core 6: Fires of Rubicon ήταν ο κορυφαίος σε πωλήσεις τίτλος για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 26 Αυγούστου. Παρόλο που το παιχνίδι είχε μόλις μια ημέρα στα ράφια των καταστημάτων, αφού κυκλοφόρησε στις 25 Αυγούστου, κατάφερε να ρίξει το Mario Kart 8 Deluxe στη δεύτερη θέση και να καταλάβει το "θρόνο".

Ο racing τίτλος της Nintendo τα είχε πάει περίφημα την προηγούμενη εβδομάδα εξαιτίας μιας προσφοράς στα καταστήματα του Ηνωμένου Βασιλείου, με τις πωλήσεις του να παραμένουν ισχυρές. Αμέσως μετά, στην τρίτη θέση, βρίσκεται το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, το οποίο με τη σειρά του έριξε στην τέταρτη θέση το FIFA 23. Εντός δεκάδας, στην ένατη θέση, βρέθηκε η GOTY έκδοση The Witcher 3: Wild Hunt, χάρη σε μια προσφορά για το PC.

Όσον αφορά τις πρόσφατες κυκλοφορίες του Αυγούστου, το The Texas Chainsaw Massacre έπεσε από την 13η θέση στην 37η, ενώ το Pikmin 4 βγήκε εκτός πρώτης δεκάδας, στην 14η θέση.

Αναλυτικά τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 26 Αυγούστου:

1. Armored Core VI: Fires Of Rubicon

2. Mario Kart 8 Deluxe

3. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

4. FIFA 23

5. Hogwarts Legacy

6. Lego Star Wars: The Skywalker Saga

7. Mortal Kombat 11 Ultimate

8. Minecraft (Nintendo Switch)

9. The Witcher III: Wild Hunt GOTY Edition

10. Grand Theft Auto V