Έρχεται μάλλον συνέχεια για ένα από τα πιο ιδιαίτερα αποκλειστικά του PS5!

Όπως αποκαλύφθηκε εμμέσως
30 Αυγούστου 2023 10:39
Έρχεται μάλλον συνέχεια για ένα από τα πιο ιδιαίτερα αποκλειστικά του PS5!

Όπως φαίνεται, ένα από τα πιο ιδιαίτερα αποκλειστικά παιχνίδια του PS5 που ξεκίνησαν τη γενιά, το Astro's Playroom, μάλλον θα αποκτήσει sequel στο άμεσο μέλλον.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα η Sony Interactive Entertainment κατοχύρωσε νέα εμπορικά σήματα για το Astro Bot τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι καταχωρήσεις δείχνουν προφανώς ότι το franchise που ξεκίνησε το 2013 με το The Playroom για το PS4 έχει μέλλον, αλλά δεν περιλαμβάνουν αρκετές πληροφορίες έτσι ώστε να γνωρίζουμε τι ακριβώς περιλαμβάνει το μέλλον αυτό.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το Astro Bot Rescue Mission που είχε κυκλοφορήσει το 2018 ήταν μια αποκλειστικά VR εμπειρία που είχε καταφθάσει αρκετούς μήνες μετά το αρχικό ντεμπούτο του περιφερειακού του PS4. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, το νέο παιχνίδι που ετοιμάζει η Team Asobi να είναι κάποιο νέο Astro Bot για το PlayStation VR2, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές της φετινής χρονιάς. Από την άλλη, αν λάβουμε υπόψη το πόσο αγάπησε το κοινό το Astro's Playroom, το οποίο περιλαμβάνεται δωρεάν με κάθε PS5, επιδεικνύοντας τις δυνατότητες του DualSense χειριστηρίου της κονσόλας, ούτε το σενάριο ενός sequel μοιάζει απίθανο.

Φυσικά, μέχρι η Sony να προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πάντως, αν αναλογιστούμε πως η Team Asobi ήταν το μοναδικό τμήμα του Japan Studio του PlayStation που επιβίωσε, η εταιρία σίγουρα πιστεύει στις δυνατότητές της και κατ' επέκταση και στο Astro Bot franchise.