Retrieval: Ένα ολοκαίνουργιο cinematic horror παιχνίδι για το PS5 – Δείτε το εντυπωσιακό trailer

Για τους λάτρεις του είδους
24 Αυγούστου 2023 11:40
Retrieval: Ένα ολοκαίνουργιο cinematic horror παιχνίδι για το PS5 – Δείτε το εντυπωσιακό trailer

Το 333Studio έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer για το επόμενο παιχνίδι του που ακούει στο όνομα Retrieval. Πρόκειται για ένα cinematic horror adventure παιχνίδι που λαμβάνει χώρα 18.6 δισεκατομμύρια μίλια μακριά από την Γη και ακολουθεί μια δύσκολη περιπέτεια της Hana Loshe.

Ο τίτλος έχει ανακοινωθεί προς το παρόν μόνο για το PlayStation 5 και δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες όπως το PC ή τα Xbox Series X|S. Τα πρώτα πλάνα του παιχνιδιού εντυπωσιάζουν με το πόσο ατμοσφαιρικό δείχνει και φαίνεται ότι φέρνει λίγο στο Dead Space και στο Fort Solis που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες.

Πρόκειται για ένα κινηματογραφικό παιχνίδι τρόμου με κεντρική ηρωίδα την Hana Loshe που διοικεί μια ερευνητική ομάδα σε έναν πλανήτη πολύ μακριά από την Γη. Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμα πολλές πληροφορίες για τον τίτλο, φαίνεται ότι εκείνη θα πάει άθελά της σε μία βάση του μετρό όπου και θα ανακαλύψει ότι εκεί ζουν κάποια φρικτά τέρατα.

Το Retrieval βρίσκετια υπό ανάπτυξη για το PlayStation 5 και προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.