Tormented Souls 2: Έρχεται το sequel από το παιχνίδι που μοιάζει με τα παλιά Resident Evil (ΒΙΝΤΕΟ)

Είχαμε απολαύσει το πρώτο παιχνίδι και σε livestream
24 Αυγούστου 2023 09:09
Tormented Souls 2: Έρχεται το sequel από το παιχνίδι που μοιάζει με τα παλιά Resident Evil (ΒΙΝΤΕΟ)

Η publishing εταιρία PQube και η ομάδα ανάπτυξης Dual Effect ανακοίνωσαν το sequel του αρκετά επιτυχημένου survival horror παιχνιδιού, Tormented Souls. Ναι, καλά διαβάσατε. Το Tormented Souls 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για κονσόλες και PC.

Το παιχνίδι που μοιάζει με τα παλιά Resident Evil παιχνίδια -όπως λένε άλλωστε και πολλοί gamers, πρόκειται να σας διηγηθεί μια νέα ιστορία με την Caroline, η οποία ξεκινάει ένα μακρινό ταξίδι για να βρει την αδερφή της. Ωστόσο, για να καταφέρει να βγει από αυτόν τον εφιάλτη, θα χρειαστεί να πάει σε εφιαλτικά μέρη, που είναι γεμάτα τέρατα.

Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε ότι αυτή τη φορά η παίκτρια θα επισκεφθεί μερικά μοναστήρια και άλλες τοποθεσίες με έναν και μόνο σκοπό: να σώσει την Anna, η οποία πέφτει θύμα μιας κατάρας.

Η περίληψη του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Η Caroline Walker επιστρέφει στο sequel του βραβευμένου κλασσικού survival horror. Δείτε τις αίθουσες των στοιχειωμένων μοναστηριών και άλλων εφιαλτικών τοποθεσιών. Προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τρομακτικά πλάσματα οπλισμένα μόνο με αυτοσχέδια όπλα καθώς προσπαθείτε απεγνωσμένα να σώσετε την καταραμένη αδερφή σας.

Το στούντιο υπόσχεται μεγάλη γκάμα από γρίφους στο sequel που θα χρειαστεί να σκεφτείτε πολύ για να τους λύσετε και να συνδυάσετε διάφορα στοιχεία για να αποκαλύψετε ένα μυστήριο που σας ακολουθεί.

Το Tormented Souls 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει το 2024 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC (Steam, Epic Games Store, GOG). Προς το παρόν, το παιχνίδι δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.