Mortal Kombat 1: Fatalities που σπάνε κόκκαλα από Raiden και Sindel στο νέο gameplay trailer

Ανάμεσα στις νέες προσθήκες του ρόστερ και ο General Shao Kahn
23 Αυγούστου 2023 00:49
Mortal Kombat 1: Fatalities που σπάνε κόκκαλα από Raiden και Sindel στο νέο gameplay trailer

Στο πλαίσιο του Opening Night Live της Gamescom 2023 έδωσε το παρών και o Ed Boon της NetherRealm Studios και δημιουργός του Mortal Kombat franchise, φυσικά για να παρουσιάσει ένα νέο trailer από το πολυαναμενόμενο Mortal Kombat 1

Τα πλάνα που δόθηκαν στην δημοσιότητα ήταν, για ακόμη μια φορά, πλούσια σε cutscenes με αποκαλύψεις για την πλοκή του Story mode του Mortal Kombat 1, αλλά και σε αιματηρά και γεμάτα ξέφρενη βία gameplay πλάνα. Σε αυτά πρωταγωνίστησαν η Shindel, η οποία πλέον είναι η αυτοκράτειρα του κόσμου της Edenia και μητέρα της Kitana, και ο Shao Kahn που είναι πλέον γνωστός ως "General Shao". 

Επίσης την εμφάνισή του έκανε ο Shujinko ως Kameo χαρακτήρας, καθώς και ο Motaro, όντας οι δύο νέες προσθήκες στο Kameo roster μαχητών, των οποίων οι κινήσεις φυσικά παρουσιάζονται στο παρακάτω trailer, μαζί με τα άκρως εντυπωσιακά και βάναυσα fatalities των Raiden και Shindel.

Δείτε το Rulers of Outworld trailer του Mortal Kombat 1

Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities. Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression.

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.