Starfield: Το cinematic trailer προετοιμάζει τους πάντες για το διαστημικό έπος της Bethesda

Δε γινόταν να λείπει η Bethesda από τη Gamescom
22 Αυγούστου 2023 22:50
Starfield: Το cinematic trailer προετοιμάζει τους πάντες για το διαστημικό έπος της Bethesda

Δε γινόταν αν λείπει η Bethesda και το Xbox από τη σκηνή του Opening Night Live της Gamescom 2023 όπου μετά από μια φανταστική ζωντανή εκτέλεση του main theme του Starfield, παρουσιάστηκε ένα live-action trailer που θύμισε άλλες εποχές. 

Το cinematic αυτό trailer μας βάζει στο κλίμα του διαστημικού του κόσμου και της εξερεύνησης του αγνώστου στο σύμπαν, μια θεματική που διέπει ολόκληρο το space RPG έπος της Bethesda, ενώ είναι ντυμένο με μια ορχηστρική βερσιόν του κομματιού "Rocketman" του Elton John.

Ο Todd Howard, επικεφαλής της Bethesda και director του Starfield, ανέβηκε στη σκηνή επίσης για να μιλήσει περιληπτικά για το παιχνίδι και να δείξει μερικές ακόμη ματιές στο gameplay του, στο main story και πώς οι παίκτες θα γίνουν μέλη του Constellation. 

Δείτε το cinematic live-action trailer του Starfield

Λίγα λόγια για το Starfield της Bethesda

Ο νέος τίτλος της Bethesda αναμένεται να έχει μια τεράστια κλίμακα, αφού η εταιρία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα περιλαμβάνει πάνω από 250.000 προτάσεις διαλόγου. Συγκριτικά, το The Elder Scrolls V: Skyrim είχε 60.000 προτάσεις διαλόγου, ενώ το Fallout 4 έφτανε τις 111.000. Το Starfield θα έχει επίσης τη μεγαλύτερη πόλη που έχει σχεδιάσει ποτέ η Bethesda και θα είναι μεγαλύτερη από προηγούμενα παιχνίδια της όπως τα Oblivion, Fallout και Skyrim.

Το Starfield αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 6 Σεπτεμβρίου, όπου θα δίνει διαθέσιμο μέσω Steam. Οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι από την πρώτη ημέρα.