Το Ghostrunner 2 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Περισσότερα θα μάθουμε στην Gamescom 2023
21 Αυγούστου 2023 22:28
Το Ghostrunner 2 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Η One More Level σε συνεργασία με την publishing εταιρία, 505 Games ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του “FPP” slasher cyberpunk παιχνιδιού, Ghostrunner 2.

Φαίνεται ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, καθώς ο τίτλος θα κυκλοφορήσει φέτος και πιο συγκεκριμένα στις 26 Οκτωβρίου. Η απλή έκδοση θα κοστίζει 40 ευρώ και μπορείτε ήδη να την κάνετε προπαραγγελία σε διάφορα ψηφιακά καταστήματα. Όπως αποκάλυψε το στούντιο, κατά τη διάρκεια της Gamescom 2023 πρόκειται να αποκαλύψει ακόμη περισσότερα για το παιχνίδι.

To Ghostrunner 2 θα είναι άμεση συνέχεια του πρώτου παιχνιδιού και λαμβάνει χώρα 1 χρόνο μετά από τα γεγονότα που θυμάστε και φυσικά μακριά από το Dharma Tower. Οι developers είχαν αποκαλύψει παλιότερα ότι θα βελτιώσουν περισσότερο τους μηχανισμούς του sequel, ενώ παράλληλα το παιχνίδι θα έχει περισσότερη εξερεύνηση και επικά boss battles.

Παράλληλα, ένα να νέο σύστημα διαλόγων επιτρέπει στους παίκτες να βουτήξουν βαθύτερα στην ιστορία, καθώς ο Jack μπορεί πλέον να αλληλεπιδράσει με φιλικούς NPCs από την παράταξη Climbers.

Το μεγάλο ατού του Ghostrunner 2 είναι η προσθήκη της μηχανής που είδαμε στο πρώτο trailer, η οποία θα προσθέσει ένα νέο επίπεδο πολυπλοκότητας στο σχεδιασμό των επιπέδων, μιας και μιλάμε για ένα πιο ανοιχτό στιλ. Αυτή η νέα προσθήκη θα απαιτήσει από τους παίκτες να αξιοποιήσουν πλήρως τις ικανότητές τους και τη στρατηγική τους σκέψη.

Το Ghostrunner 2 θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για τα PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S και οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Tags: