Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα του NBA 2K24

Αποκαλύφθηκαν οι σημαντικότερες αλλαγές του φετινού τίτλου
16 Αυγούστου 2023 16:22
Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα του NBA 2K24

Η ομάδα ανάπτυξης Visual Concepts μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο gameplay trailer για το πολυαναμενόμενο NBA 2K24, καθώς και ένα ειδικό βίντεο ανάλυσης που διάφορα μέλη της εξηγούν τις σημαντικότερες προσθήκες και αλλαγές του φετινού κεφαλαίου.

Μπαίνοντας απευθείας στο ψητό, μια από τις σημαντικότερες τροποποιήσεις είναι η βελτίωση των μηχανισμών του σουτ και της ντρίμπλας, που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους παίκτες, αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες σκοραρίσματος σε όλο το γήπεδο. Για παράδειγμα, στο NBA 2K24 θα υπάρχει η νέα κίνηση "ντρίμπλας με εκτίναξη", η οποία θα επιτρέπει στους παίκτες να εκμεταλλευτούν μια γρήγορη έκρηξη ταχύτητας, αφήνοντας τους αμυντικούς σε μειονεκτική θέση.

Αλλαγές έχουν γίνει και στην άμυνα. Η ανταπόκριση των αμυντικών κινήσεων θα είναι φέτος πιο άμεση, το φαινόμενο του sliding έχει μειωθεί, ενώ θα επιστρέψουν και τα κλεψίματα κατεύθυνσης. Αυτές οι αλλαγές θα απαιτούν από τους παίκτες να παίζουν με περισσότερη ακρίβεια, ιδιαίτερα όταν πιέζουν για κλεψίματα, ώστε να διασφαλίζουν ότι χρησιμοποιούν το χέρι που βρίσκεται πιο κοντά στη μπάλα. Οι μηχανισμοί του μπλοκ έχουν επίσης βελτιωθεί, απαιτώντας άψογο συγχρονισμό από τους παίκτες.

Ωστόσο, το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει με διαφορά φέτος είναι η τεχνολογία ProPLAY. Αυτή έχει επιτρέψει στην Visual Concepts να καταγράψει πραγματικό υλικό από το NBA για τα animations στο παιχνίδι. Έτσι, το NBA 2K24 θα περιλαμβάνει πολλές γνήσιες κινήσεις αποκλειστικά για τους σούπερ σταρ του NBA. Για παράδειγμα, οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν το ξεχωριστό jumpshot του Kevin Durant, τις δυναμικές τεχνικές ντρίμπλας του Steph Curry και πολλά άλλα. Δυστυχώς, αξίζει να σημειωθεί ότι το ProPLAY θα είναι ένα προνόμιο αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PlayStation 5, Xbox Series S και Xbox Series X, όπου θα υπάρχει για πρώτη φορά και cross-play. Αντιθέτως, η PC έκδοση του NBA 2K24 θα είναι ίδια με τις εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες στο PlayStation 4 και στο Xbox One.

Το πρώτο gameplay trailer του NBA 2K24:

Αναλυτικές πληροφορίες για τις gameplay βελτιώσεις του NBA 2K24:

Το NBA 2K24 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2023 για PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, PS5 και Xbox Series X|S.