EA Sports FC Mobile: Αυτό είναι το νέο “FIFA” για τα κινητά

Έρχεται τον Σεπτέμβριο
10 Αυγούστου 2023 19:27
EA Sports FC Mobile: Αυτό είναι το νέο “FIFA” για τα κινητά

Η EA μόλις ανακοίνωσε ότι το EA Sports FC θα δει και μια ειδική έκδοση για τις mobile συσκευές που θα έρθει απλώς με την ονομασία EA Sports FC Mobile. Ο τίτλος πρόκειται να καταφθάσει ως δωρεάν update και θα αντικαταστήσει ουσιαστικά το FIFA Mobile που γνωρίζετε ήδη.

Η αλλαγή γίνεται, λοιπόν, και στα κινητά-tablets, ενώ θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι από τις 26 Σεπτεμβρίου. Εάν έχετε ήδη εγκατεστημένο στο τηλέφωνό σας το FIFA Mobile, δε θα χρειαστεί να ξανά κατεβάσετε ολόκληρο τον τίτλο, αφού ουσιαστικά η ενημέρωση θα αλλάξει το εξώφυλλο και τον τίτλο του παιχνιδιού, ενώ ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Vini Jr. θα κοσμεί το νέο εξώφυλλο.

Ακολουθούν οι πρώτες δηλώσεις από την EA:

Σήμερα σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το The World’s Game, καθώς αποκαλύπτουμε επίσημα το EA SPORTS FC Mobile. Μόλις το EA SPORTS FC Mobile κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου, θα είναι διαθέσιμο για λήψη στο App Store ή στο Play Store ως ενημέρωση για όλους τους υπάρχοντες παίκτες. Αναλάβετε τον έλεγχο του αγωνιστικού χώρου με νέα Impact Controls, όπως Power Shot, Knock On και Hard Tackle, που σας επιτρέπουν να ζήσετε το παιχνίδι στο κινητό όπως ποτέ άλλοτε.

Το νέο Elite Shooting System, το True Player Personality και το Dynamic Game Speed θα φέρουν το gameplay σε νέα επίπεδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το παιχνίδι περιέχει πάνω από 18.000 παίκτες σε 500+ ομάδες και πάνω από 25 πρωταθλήματα, ανάμεσά τους τα εμβληματικό UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, Premier League, Bundesliga και LALIGA EA SPORTS.

Το EA Sports FC Mobile θα κυκλοφορήσει για τις mobile συσκευές στις 26 Σεπτεμβρίου σε Android και iOS συσκευές.