Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το εξαιρετικό παιχνίδι στρατηγικής Europa Universalis IV

Από το Epic Games Store
10 Αυγούστου 2023 18:44
Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το εξαιρετικό παιχνίδι στρατηγικής Europa Universalis IV

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν μέσα από το Epic Games Store. Όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και σήμερα, η “Free Games” κατηγορία του καταστήματος ανανεώθηκε με δύο νέους τίτλους, από τους οποίους ο ένας αξίζει περισσότερο την προσοχή σας.

Το πρώτο παιχνίδι, λοιπόν, είναι το Europa Universalis IV των Paradox Development Studio και Paradox Tinto, στο οποίο καλείστε να οδηγήσετε οποιοδήποτε έθνος στα πρώιμα στάδια του σύγχρονου κόσμου, από την Αναγέννηση στην Επανάσταση. Η περίληψη του παιχνιδιού λέει: Κατακτήστε την τέχνη του πολέμου, της διπλωματίας και του εμπορίου για να διαμορφώσετε και αλλάξτε την ιστορία του έθνους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Europa Universalis IV είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι στρατηγικής με 87/100 βαθμολογία στο Metacritic. Οπότε εάν είχατε σκοπό να το παίξετε, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Ο τίτλος κόστιζε κανονικά 39.99 ευρώ.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Orwell: Keeping an Eye on You της Osmotic Studios και η περιγραφή του αναφέρει: Ο Big Brother έφτασε - και είσαι εσύ. Ερευνήστε τις ζωές πολιτών για να βρείτε τους υπεύθυνους για μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων. Αλλά, προειδοποιήστε, οι πληροφορίες που παρέχετε θα έχουν συνέπειες…

Κατεβάστε το Europa Universalis IV πατώντας εδώ.

Κάντε δικό σας το Orwell: Keeping an Eye on You από εδώ.

Και οι δύο τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι στο Epic Games Store μέχρι την επόμενη Πέμπτη 17 Αυγούστου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.