Πόσο μεγάλο είναι τελικά το Baldur’s Gate 3;

Θα χρειαστεί να αφιερώσετε πολλές ώρες μέχρι να δείτε τους τίτλους τέλους
08 Αυγούστου 2023 18:27
Πόσο μεγάλο είναι τελικά το Baldur’s Gate 3;

Πόσο μεγάλο σε διάρκεια είναι τελικά το Baldur’s Gate 3 που όλοι μιλούν γι’ αυτό τις τελευταίες ημέρες; Φαίνεται ότι ο τίτλος της Larian Studios είναι τεράστιος σε μέγεθος και θα χρειαστεί να αφιερώσετε πολλές ώρες μέχρι να δείτε τους τίτλους τέλους.

Αρχικά, να σας πούμε ότι το Baldur’s Gate 3 χωρίζεται σε τρία μεγάλα acts. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης για να δείτε τους τίτλους τέλους, αν παίξετε απλώς την κεντρική ιστορία, θα χρειαστείτε από 75 ώρες και 100 ώρες. Από την άλλη, εάν θέλετε να δείτε όλα όσα προσφέρει ο τίτλος της Larian Studios, οι ώρες μπορεί να πλησιάσουν και τις 200.

Ωστόσο, να σας πούμε ότι κάθε act έχει πολλά έξτρα πράγματα για να κάνετε και πολλά NPC’s για να γνωρίσετε, που θα χάσετε εάν παίξετε μόνο το κεντρικό campaign. Αξίζει να αναφερθεί, ότι πολλοί παίκτες ολοκλήρωσαν την κεντρική ιστορία του τίτλου μέσα σε 27 ώρες σύμφωνα πάντα με το HowLongToBeat.

Το συγκεκριμένο γνωστό site έρχεται σε αντίθεση σε σχέση με τις παραπάνω ώρες που είχε δηλώσει η ίδια η Larian Studios, αφού αναφέρει ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε την κεντρική ιστορία με μερικά side quests μέσα σε περίπου 36 ώρες.

Η Larian Studios είχε επιβεβαιώσει παλιότερα ότι το Act 2 είναι το μεγαλύτερο και μπορεί να χρειαστείτε μέχρι και 50 ώρες για να το ολοκληρώσετε.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, πρόκειται φυσικά για sequel της ιστορικής Baldur's Gate σειράς που ξεκίνησε το 1998 και θεωρείται ευρέως ως μία από τις καλύτερες όλων των εποχών στο είδος της. Το παιχνίδι θα ακολουθεί μια ομάδα εξερευνητών, οι οποίοι μολύνονται από ένα μυστηριώδες παράσιτο που τους δίνει παράξενες δυνάμεις και τους συνδέει με ένα αρχαίο κακό.

Στα παρασκήνια του Baldur's Gate 3, που ίσως να είναι το RPG της χρονιάς

Το παιχνίδι θα διαθέτει μια βαθιά ιστορία με πολλαπλά τέλη και διακλαδώσεις, ενώ θα υπάρχει co-op, καθώς και το Dungeon Master mode που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν και να μοιράζονται τις δικές τους περιπέτειες.

Αν θέλετε να πάτε μια βόλτα από τα παρασκήνια του Baldur’s Gate 3 μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Το Baldur's Gate 3 κυκλοφορεί από τις 3 Αυγούστου 2023 για το PC και στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 για το PlayStation 5.